Fényszórót hogyan polírozhatok?
Figyelt kérdés
Autó fényszoróját akarom polírozni otthon de nem találok sehol olyan finom polirpapirt
Hanyassal kellene átmennem rajta durvától számitva a legfinomabbig?
800->1000-1500-2000-3000?
Hol tudnek venni olyan papirt?
okt. 29. 20:00
1/4 anonim válasza:
Vegyél egy lámpa polírozó készletet, abban minden benne van ami kell és kevesebb mint 3000 ft.
2/4 anonim válasza:
800-1500-2500 ilyeneket kaptam, ezzel csináltam, tökéletes lett.
Végén gyapjúkorong és 3M paszta. Festékboltban kaptam papírokat.
3/4 anonim válasza:
Vannak készletek, én is azt ajánlom, de semmiképpen sem a 3000 forintosat, amit #1 mond. Egyrészt azokban sokszor szar papírokat adnak (rossz minőség, a legkisebb szemcseméretű is túl érdes), a políranyag is szar, kispórolják az útkezelőt, ilyenek. Nem jó. Áldozz rá egy kicsit több pénzt, egy jó készlettel már lehet normális eredményt elérni.
4/4 anonim válasza:
10k-ért megcsináltatod egy hozzértővel és kész. Nincs értelme nekiállni otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!