Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kopogó hang jobb hátsó kerék...

Kopogó hang jobb hátsó kerék felől?

Figyelt kérdés

Ma autoztam,hazafelé még nem volt semmi hangja,viszont parkolás után mikor később újra elindultam, kopogó hangot hallottam jobb hátulról. Belemehetett valami a gumiba? Sötét volt már ,nem láttam sajnos jól.

Ha egyéb probléma van, futóművel,akkor kibírja még,ha megyek vele pár napot? Megyek éves szervizre jövőheten,de nem tudom,emiatt mennyire aggodjak, érdemes-e megnézni hamarabb?

Gumicserere viszem a héten az autót,ott meg tudnák mondani,mi okozhatja a kattogast?

okt. 28. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Aláfeküdni és megnézni éri meg, akinek autója van az minimum ennyit tegyen meg.
okt. 28. 22:46
 2/3 Koaxk Ábel ***** válasza:

Mivel ötletem sincs, feltettem a kérdésed a ChatGPT-nek:

A kopogó hang jobb hátulról valóban utalhat arra, hogy valami belement a gumiba, például egy kő vagy egy szeg, de akár a futómű elemeivel is összefügghet. Ha a gumi sérült, akkor az gyorsan romolhat, ezért érdemes lenne még a gumicsere előtt megnézni a sérülés lehetőségét, például egy gyors ellenőrzéssel világosban vagy egy gumiszervizben. Ha viszont futómű probléma, mint például egy kilazult alkatrész vagy kopott csapágy okozza, akkor a kopogás folytatódhat.

Ha nincs érezhető instabilitás vezetés közben, és csak néhány napot kell kibírnia a következő szervizig, valószínűleg elbírja a futómű az utat. A gumicsere alkalmával a szakemberek észrevehetik, ha bármi gyanúsat találnak a gumin vagy a keréknél, ami a hang forrása lehet, és így még idejében kideríthetik az okot.

ma 06:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi. Én megnéztem,de nem láttam semmi gyanúsat. Gumicserénél nem tudták megmondani,mi lehet,mert ahhoz alaposabban bele kéne nézni.

A jövőheten viszem szervizbe,majd megemlitem a problémát,mert néha azóta is hallom.

ma 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!