Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 206 CC milyen autó?

Peugeot 206 CC milyen autó?

Figyelt kérdés

Autóvásárlásban töröm a fejem. Külsőre és árban a PEugeot 206 CC nekem bejön. 2 ezres motorral is találtam a neten, de nem ismerem ezt a típust. Akinek van tapasztalata vele mit gondol róla. Nagy zsákutca lenne ilyen kocsit venni?

Cabriot szeretnék, esetleg ha ez a típus nem valami jó választás, milyen típusok között érdemes válogatni?

Kb 2 millió a keret rá. Nagyon nem akarom túltolni az árat. Fontos a javítási költség, alkatrészárak. Meg nyilván a fogyasztás is.

Egyébként egy 1.8as 2.0 motor kis kasztniba mennyire jó mondjuk mint egy 1.1 vagy 1.6os motor? Most úgy márkától függetlenül kérdem.

Úgy tudom volt egy időszak hogy gyártottak ilyen autókat és láttak benne fantáziát. Fogyasztásban sokat számít a kis kasztni a nagy motorhoz?

okt. 28. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan olyan mint a sima 206-os csak ez kabrio. Közel 20 éves autó.

Itt már minden is lehet a hiba. Meg kell nézni egyet és ha jó állapotban van akkor vedd meg. Meg előtte lépj be egy 206os facebook csoportba, hogy ott találj egy jó szerelőt. Ha most épp nincs baja, majd úgy is lesz előbb-utóbb és akkor kelleni fog.

okt. 28. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Nyilván persze, idős autók ezek. Ezt tudom.
okt. 28. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem van 206 pezsó, de a csávó, akitől vettem, 2 forintot nem költött rá soha.

22 éves autó, szídom mint a bokrot, 200e km van benne.

És rakat olyan hibája is van, ami más típusnál nincs. széteső kormánykapcsoló, hátsó híd, folyamatosan ömlik belőle az olaj, ha rég volt hengerfejtömítés cserélve(pezsó sajátosság, spéci tömítésük van)

Ezenkívül agyon van zsúfolva a motortér, minden logika nélkül szerelhetetlen, szivatós csavarokkal. Haver szerelő úgy vállal PSA-s autót, hogy horror árat mond a javításra.

okt. 28. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:

A 206-os egy franciához mérten kifejezetten jó autó.

Viszont a tető horror áron javítható

Persze 20 éves sokat futott, fillérb/szó megoldás, csodát nem kell várni.

okt. 29. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!