Nehezen indul az autóm, ötletek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nehezen indul az autóm, van amikor csak másodjára
Renault Clio 2 1.4 16v Techrun
A kövezkezők: Gyertyák, üzemanyagszürő, főtengely jeladó 2000km-el ezelőtt lett cserélve, Ac pumpa megy, akksi 2,5éves, a motor inditásnál teker mint állat és mégis nehezen indul
Trafókra gyanakodtak sokan de az a baj nem hagy ki 1henger se menet közben se hidegen se melegen semmilyen visszaváltásnál, tud olyat produkálni a trafó hogy viszont inditásnál meg rosszalkodik?
okt. 26. 18:24
1/6 anonim válasza:
Melegen is nehezen indul?
Ac pumpa hány bárral nyom?
2/6 anonim válasza:
Felső holtponti jeladó produkált nekem hasonló tüneteket
3/6 A kérdező kommentje:
1/2 Igen melegen is, az ac 3barral nyom
okt. 26. 19:20
4/6 anonim válasza:
Vezérműtengely jeladó is van benne?
Ismét egy halom pénz kidobása megvolt a random alkatrész cserélgetéssel, ahelyett, hogy hozzáértő orvosolta volna a problémát elsőre
5/6 A kérdező kommentje:
Nincs benne vezermutengely jelado, es nyilvan nem potyara dobaltam ki a penzt, gyertyat amugy is kellett cserelni benne es uzemanyagszurot is, fotengely jeladot igazabol meg csak kipucoltam szoval azt elirtam
okt. 26. 21:49
6/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, befújsz levegőszűrő helyére egy kis féktisztítót, ha attól egyből beindul, akkor üzemanyag ellátási probléma. Szerintem az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!