Mi a véleményetek a székesfehérvári Lieber Márti autósiskoláról?
Figyelt kérdés
okt. 23. 06:39
2/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted ezt?
okt. 23. 15:54
3/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki járt oda szívesen fogadnám a pozitív illetve a negatív véleményeket!
okt. 24. 16:55
4/7 A kérdező kommentje:
Fontos lenne
nov. 4. 16:53
6/7 A kérdező kommentje:
Mert oda jelentkeztem, sok autossuli között válogattam. Félek, hogy rossz oktatót kapok. Sajnos szorongós vagyok. És olyannal szeretnék vezetni tanulni aki tényleg rendesen tanít és türelmes mert ezelőtt sose ültem a volán mögött.
nov. 4. 20:48
7/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem jól vàlasztottál! Nekem már volt jogsim, egy másik iskolánál szereztem és nem mertem vezetni, mert féltem. Hozzájuk jelentkeztem "újra tanulni". Nem bántam meg. Máté volt az oktatóm, rendkívül figyelmes, nyugodt, türelmes, jól elmagyaráz (rajzol is) mindent. Ha ezzel az ismerettel kellene autósiskolát választanom jogsi szerzéshez én tuti őket vàlasztanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!