Magyarországi új autó eladások hány %-a készpénzes?
Figyelt kérdés
Aki eldönti hogy mindenképp új autót akar az gyűjt rá vagy megveszi hitelre?okt. 19. 15:33
2/4 anonim válasza:
Nem tudom van-e erre vonatkozó reprezentatív statisztika. Tőlem pl soha nem kérdezték közvélemény kutatásban, hogy milyen módon vettem, fizettem ki az autómat. Ha az eszámít, előbbi csoportba tartozom, nem vettem fel hitelt.
Neten keresve sem találok pontos számokat, csak utalásokat. Olyasimket, hogy az egyre jobban dráguló új autó árak miatt nagyobb a hitel/lízinges autók aránya.
Az mondjuk nem derül ki, hogy ebből mennyi a céges vásárlás és mennyi a magánszemély. Cégként bőven van előnye a lízingnek.
3/4 Justinianus válasza:
Elenyésző. De a maradék nem a hiteles, hanem a céges.
4/4 Ékezetes billetyűzet válasza:
Márkakereskedésben dolgozok. A magánkereskedések döntő többsége veszi lízingre, hitelre az autóját. Mondjuk úgy 70%-a. Olcsóbb autómárkáknál lehet alacsonyabb ez az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!