Miért nincs erő az autóban?
Egy Ford Mondeo mk3 2.0 benzines 146 lóerős autóm van, és nehezen indul, hírtelen gázadásra lecsökken a fordulatszám, és elkezd puffogni a szívócsonk pillangószelepjénél. Ha nagyon lassan adok gázt szépen felpörög. Az alapjárat stabil és szép hangú. Projekt autónak vettem, úgy, hogy legalább 2 évet állt.
Megnézettem és nem írt ki semmilyen hibakódot. Ezen kívül kitisztítottuk az injektorokat, új benzinszivattyú van benne, benzinszűrő, gyertyák. Amikor teszt kört mentünk vele, az elején csak 60km/h -t tudott, nem volt benne erő. A vége felé is csak 80 km/h -val tudott menni. (Kitisztítottam a map szenzort, légnyomásszabályzó nincs rajt.) Már ötletem sincs mitévő legyek.
Mindenkinek előre köszönöm a hozzászólását.
A benzintankot is teljesen kiürítettétek és friss benzin van benne? Mert ha maradt benne a régi döglött benzinből az is csinálhat ilyeneket.
Mondjuk az, hogy sokat állt sem jelent jót, főleg, hogy visszadurrog, az is lehet, hogy nem zárnak jól a szelepek. Kompressziót érdemes volna nézni.
2 literes benzines, 146 lóerő autóm van.
Jaaaa amúgy nehezem indul, 80-al megy és nincs benne erő.
Csak én találom ellentmondásosnak?
1. Lehetséges
2. Teljesen ki lett űrítve,
3. Tesztelni fogom őket
4. Ha az autó motorjában valamilyen alkatrész nem megfelelőnek mondható, kihatással lehet a teljesítményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!