Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most kezdtem a vezetést....

Most kezdtem a vezetést. Szerintetek ha az első órákban nem sikerül a saját sávomba maradni, érkezni körözgetés közben, akkor már nem is fog menni?

Figyelt kérdés
Eléggé nem ugy sikerült az első 3 óra ahogyan gondoltam és ez kicsit elvette a kedvem.
okt. 9. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis nem fog menni, gyakorlás kérdése az egész:)

Én is most csinálom a jogsit, az elején nem ment a váltás, elfelejtettem indexelni, de szép lassan majd belejössz. Nekem pl a parkolással vannak még mindig gondjaim, pedig már pótórákat is vettem. De ahhoz képest, hogy milyen voltam az elején, sokat fejlődtem.

okt. 9. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki bénázik az első pár órán biztosan, majd ha ugyanezt mondod 30-adik óránál, akkor vannak bajok.
okt. 9. 16:04
 3/6 anonim válasza:
52%

Nyugi!

Más is így kezdte.

Neked is menni fog.

okt. 9. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Szerinted miért léteznek az autós iskolák?Gondolod,hogy már az első nekifutásnál vágod a szitut?Hát nem.Nyugi,csak a kezdet a nehéz.Még lesznek a gyakorlatban más gondjaid is,de vigasztaljon az a tudat,hogy az oktató azért ül a jobb egyben,hogy segitsen,te meg azért űlsz a bal egyben mert még tanulnod és gyakorolnod kell,tehát csak egyet kell az eszedbe vésni,nem feladni,figyelni és okulni,írom ezt úgy mint ex nemzetközi kamion sofőr.Ha van lehetőséged akkor menj ki terepre ami nem más mint a főldút.Találjatok nem lakott területet találni és ha bénázol akkor sincs gond.Ha már tudsz nyomsávban haladni akkor már a betonon sem jelent gondot az úttartás.Csak úgy mellékesen,én az urvezetőire az első orára kocsival menetem az oktatom nem kis meglepetésére.Ha további kérdés merül fel ezen a téren privátba keress meg.
okt. 9. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Járni hogy tanultál meg gyerekként?

Felálltál és egyből lenyomtál egy 10 km-es túrát?

okt. 9. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Kitartás!

Sok már jogosítvány rendelkező ember sem tud megmaradni a sávjában, meg úgy megy előre, hogy nem is nézi a keresztező utcákat.

Fog ez még menni!

Mit terveztél, párhuzamos parkolást, út szélére?

:-)

Kitartás!

okt. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!