Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kétoldali ragasztót...

Milyen kétoldali ragasztót ajánlotok hátsó szárny rogzitesere?

Figyelt kérdés

Egyszerű,szolid hátsó szárny,nem egy vasalodeszka. Most nem szeretnék vitát indítani,hogy mivel érdemes rögzíteni,engem az érdekel,milyen szalagot ajánlotok?

Előre is köszönöm!

okt. 8. 21:39
 1/8 A kérdező kommentje:
3M-met és a gorilla heavy duty-t néztem elsősorban.
okt. 8. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:

" Most nem szeretnék vitát indítani,hogy mivel érdemes rögzíteni "

A kétoldali ragasztó az rögzíteni való, mégis mit akarsz ?

okt. 9. 06:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmilyet.. kétoldalas ragacs önmagában nem fogja megtartani, simán lehet hogy kilóötvennél elrepül a picsába'...
okt. 9. 10:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem kell menni sem ahhoz, hogy lejöjjön, elég kétszer felnyitni és lecsukni az ajtót. A szárnyban szokott lenni alul bűbel, amibe a kasztnin átmenő metrikus csavar megy, így rögzíti az elemet az autóhoz.

Bármilyen erős ragasztót használhatsz, a szárny súlyát vagy a ragasztó nem bírja el, vagy letépi a festéket két tenyérnyi részen.

okt. 9. 11:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Erdekes,több ezer példa megcafolja azért amiket mondtátok,de nem baj😂 gyárban is ragasztjak a szárnyat,nem furkalnak már semmit. De köszi nektek,hogy pont leirtam,nem akarok ezen vitatkozni,és csak azért elkezditek osztani az eszt😀
okt. 9. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Jólvan, akkor azzal ragasztod amivel akarod. leszarom.

Gyárban konkrétan fel van csavarozva. valószínűleg több autót szedtem szét, és raktam össze, mint amennyit te valaha fogsz.

okt. 9. 20:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát újak közül biztosan nem,mert az összes ragasztva van,karosszériat is nagyon sok helyen ragasztjak már, olcsóbb és könnyebb,tehát jó nagy hulyeseget mondtál,leulhetsz.
okt. 10. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Ebben a videóban még a vonóhorgot is ragasztják a dukkóra: https://www.youtube.com/shorts/aFAck_usceo

Kiállítási autón bármit lehet, de utcára kell a mechanikai rögzítés.

okt. 20. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!