Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Félni kell a magas futásteljes...

Félni kell a magas futásteljesítménytől? A megvenni kívánt autóban 400 ezer km van.

Figyelt kérdés

okt. 7. 04:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
38%

Igen.

A 400 ezer az még gombócból is sok.

okt. 7. 05:31
 2/27 anonim ***** válasza:
65%

Az én 33 éves vackomban is ennyi van, de amióta megvan, mindent megcsináltam rajta.

40 ezer km-t raktam bele 1 év alatt, olajat nem eszi egyáltalán. Valaki előttem meggyűrűzte a motort.

A kaszni legyen egyben, az a legfontosabb.

De a váltó, kuplung se egy hátrány, ha jó.

Többi cseréje már csak ujjgyakorlat.

okt. 7. 05:32
 3/27 anonim ***** válasza:
82%
Ahogy előttem írták...a megtett út már sokat jelez, de a kocsi korát nem tudni. Ha rohadás is van a járgányon, (hiába érvényes a műszaki) én félnék..
okt. 7. 06:20
 4/27 Morzsi007 ***** válasza:
25%

Jobb félni, mint megijedni.

Valakik azt mondják állapot a kényeg, nem a megtett km. Igen, részben igaz, de ennyi futásnál minden is kopott, pl kuplung, ha dízel a turbo is kaphatott, nagynyomású, katalizátor is rottyon lehet, ha van benne DPF, meg a rengeteg kopóalkatrész, ami pl féktárcsa, lengéscsillapító stb, nem a fékbetétekre gondolok, mert egyszer eljön az ideje, hogy cserélni kell. Vezérlésről nem beszélve, főleg, ha nem kereszt irányban van benne a motor, V6, V8, mert akkor a csere sem 2 Ft. Mégha gondos gazdától van, akkor sem vennék ennyi km-rel autót, de ez én vagyok.

okt. 7. 08:49
 5/27 anonim ***** válasza:
42%
Milyen autóról van szó? Van amit 40000rel sem vennék meg meg van amit 4 millióval is.
okt. 7. 09:10
 6/27 anonim ***** válasza:
58%
Alapjában véve igen, mert sokat kell rá költeni, hogy ennyinél is jó legyen még a kocsi, de ha rá van az költve pl. motorfelújítás és társai, akkor sokkal jobb is tud lenni mint a városban használt ovi járatos.
okt. 7. 12:55
 7/27 A kérdező kommentje:
#5 Volvo S60-as, 2.4-es D5-ös motorral, manuális váltóval
okt. 7. 16:47
 8/27 anonim ***** válasza:
67%
Egész nyugodtan vedd meg ha jó állapotban van. Volt S80-am ezzel a motorral és 590 ezer kilométerrel és imádtam. A turbó ugyanannyi eséllyel szar egy fele ennyi kilométeresben is, ahogy a kuplungban.
okt. 7. 23:27
 9/27 anonim ***** válasza:
67%
A 2000-es évek legjobb dízeleinek egyike! Előző voltam
okt. 7. 23:28
 10/27 anonim ***** válasza:
76%
Én pár hónapja vettem egy 17 éves, első tulajos autót, majdnem 400 ezerrel. Szerintem jó vétel volt inkább, mint egy 150 ezres oviba járós, gazdátlan autó...
okt. 9. 21:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!