Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel corsa C 1.0 2001 csipeget...

Opel corsa C 1.0 2001 csipegeti az olajat 5w30 190.000 km van benne esetleg 10w40??És milyen Acea minősitésű legyen A3, B3 C2, C3 Stb! Nincs hozzá kezelési könyv!! Opel márkaszervizt hívtam majd visszahivnak ez májusban történt

Figyelt kérdés
Motorolaj?

okt. 6. 02:45
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Annyit sem tudsz megtenni, hogy leírd milyen motor van benne. Így hogy segítsünk?
okt. 6. 04:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Láncos motor. Nem ajánlott az 5W-30-tól sűrűbb olajat használni bele, mert a lánc idő előtti megnyúlásához vezethet.
okt. 6. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
5w30 dexos 2 jelölésü olaj kell bele.Az 1.0 motor hajlamos a lánc nyúlásra,ha nem megfelelő olajat használsz hozzá.Én gyári opel,GM olajat használok.Sokan fikázzák,de nekem eddig bevált.
okt. 6. 14:32
 4/4 anonim válasza:
5w40
okt. 9. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!