Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől vizesedik az autóban az...

Mitől vizesedik az autóban az ülés (anyósülés bal széle)?

Figyelt kérdés
2 Seat van a családban (különböző típusok) és mindkettő autóban az anyósülés bal széle vizesedik esős időben. Tetőkárpit nem vizes, szőnyeg sem, semmilyen beázásra utaló jel nincs egyik autóban sem. Mi lehet az oka?

okt. 5. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

Azt írod: "szinte hihetetlen".

Akik láttak már autót, ugyan ezen a véleményen vannak. 😋

okt. 5. 16:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Ha valaki megmondja hol lehet képet csatolni, szívesen csatolok😄ma délelőtt lefotóztam az ülést, mivel vizes volt ismét, és látszik a folt
okt. 5. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

Fotó???

Ha akarod, én csatolok neked olyan képet ahol a sivatag közepén van egy tócsa, körülötte kilométereken keresztül minden porzik.

Ja, bocs, előtte odaöntöttem egy vödör vizet😂

okt. 5. 18:18
 14/16 anonim ***** válasza:
ATtól függetlenül ha rohad és lyukas még átmehet a műszakin.
okt. 5. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:

#14.

Nem arról beszélünk hogy hogyan lehet -jó pénzért- áttolni az autót a műszakin. Itt most arról az agyament ötletről van szó, hogy az autó közepén - valahol a kézifék magasságában- állítólag vizes az üléskárpit.

/már aki ezt elhiszi/

okt. 5. 21:56
 16/16 anonim válasza:
Inkontinencia.
nov. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!