Mennyire jó a Laufenn All Season Gumi?
Figyelt kérdés
Egy 1.4-es 206-os peugeoton használnám napi 2x 25km-re.okt. 3. 17:11
1/11 anonim válasza:
szerintem nem rossz a 4évszakos, bár még nem használtam ezt a márkát, nekem más van. bár úgyis jönnek majd a téli-nyári gumi fétisesek és elmondják, hogy 30 éve cserélgetik a gumit, így további 300 év múlva is cserélgetni fogják, mert az a negszokott:D
4/11 anonim válasza:
Teljesen jó.
Ez a Hankook olcsó márkája.
5/11 anonim válasza:
Nagyjából annyit tud, amennyibe kerül. Középkategória. Én kicsit feljebb nézelődnék. Kléber, Vredestein, Hankook ár/érték arányban szerintem megérik a felárat. Ezek alig maradnak el a prémium gumiktól, rendszerint TOP5-ben végzik a teszteken.
6/11 anonim válasza:
Teljesen jó. Lényeg hogy újonnan vedd és 5+ évig nem lesz gumival bajod.
7/11 A kérdező kommentje:
Taurus all season az már jobb?
okt. 4. 22:27
8/11 anonim válasza:
Akkor inkább a Laufen. Taurusról nem igazán találni tesztet. Nekem nagyon rossz tapasztalatom volt a márkával. Veszélyesen csúsztak a nyári Taurusok két évesen.
9/11 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy egy kopott, régi barminel jobb.
Viszont aki bevallalja a 4 evszakosat, az engedje el a dinamikus közlekedést, mindíg úgy vezessen, mint az öregapja a mamaval a templomba vasárnaponként, főleg öregecske (ám ettől meg lehet kifogastalan allapotú) autón mert hiaba csak par meterrel all meg kesőbb a sas, egy szintén új télihez képest, az lesz a különbség a baleset/koccanas, vagy egy ijjj ez necces volt szitu között.
10/11 anonim válasza:
9-es hülyeségeket ír. Laufenn G fit 4s-em van BMW-n egy éve, esőben és nedves-hideg aszfalton is jobb mint az előtte lévő Continental. Csendesebb, vizes úton érzem a legnagyobb különbséget, sokkal jobban tapad mint a téli-nyári előtte. Viszont meg kell említeni, hogy a futófelület szélein itt-ott pici repedések kezdenek megjelenni az első kerekeken, ami a drágább társainál ez 3-4 évesen kezdődött. Szóval biztonságos, jól tapad de hamarabb is kell cserélni, itt spórolhattak. De az is lehet, túl laposan jártam vele mert sokáig nem ellenőriztem a nyomást és sokat is forgattam egy helyben a kormányt pesti parkolások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!