AutoDNA mennyire megbízható?
Lekérdeztem ott egy végig Magyarországon nyilvántartott autót, ahol a jelentésben ez állt:
ÜVEGKÁR, MECHANIKAI SÉRÜLÉS, KAROSSZÉRIA SÉRÜLÉS
Sérülés lokációja:
- Karosszéria külső elemek - Világaítás
- Szélvédő/ablakok
- Utastér
Sérülés elöl, hátul, jobb oldalon, bal oldalon.
Tehát minden oldalára írja, hogy volt valami gond.
Ezek alapján nagy valószínűséggel komolyabban is sérült az autó, és nem csak parkolási karcolások miatt volt fényezve egy két elem?
Ebből semmi nem derül ki.
Pénzkidobás volt a lekérdezés.
Egyszer vettük igénybe, minden benne volt.
Az is, hogy a kereskedő mennyiért vette egy svájci árverésen karambolosan.
A szokásos dolgokon kívül (felszereltség, kilométeróra állások, egy rakat országban nem áll körözés alatt) még a lakatolás, fényezés különböző fázisairól készült fotók is benne voltak, a karambolos állapotot dokumentáló fotókkal együtt.
Fontos volt még, hogy japán gyártású példány volt (Svájcba valamiért onnan jöttek a Hondák), és hogy érintett volt egy légzsák-visszahívásban, amit még nem végeztek el (egy magyarországi márkaszerviz természetesen ingyen cserélte az alkatrészt).
Persze lehet hogy én voltam a szerencsés kivétel, hogy használható infókat kaptam, és nem Carvertical szintű bullshitet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!