A következő két fagyálló kompatibilis egymással?
Egy Dacia Loganról van szó Renault motorral, a gyári fagyálló típusa Glaceol Rx type D. Sajnos ilyet nem találtam (netről nem szeretnék rendelni, mert drágább a szállítás, mint maga a termék). Vettem egy másik gyártótól, ami szintén type D, sárga színű, de az Rx nem szerepel rajta.
Az első link a gyári, második, amit vettem.
Ezt kinek mondtad? Erdélyből írok, tudok románul, azért román nyelvűek a linkek is. Szerintem jó lesz, amit vettem, sárgának sárga, mint az eredeti, tip D, pont.
#4 Kit érdekel a színe? A színnek nincsen jelentése, nincsen szabvány rá, hogy melyiknek milyen színűnek kell lennie. A legtöbb gyártó követi a Volkswagen Gxx szabványt, de nem kötelező, használhat mást is. G11 zöld, G12 rózsaszín, G13 lila. De nem kötelező. Eleve nem kötelező a Gxx megnevezést használni és főleg nem kötelező azokat a színeket használni. Valaki készíthet egy G12-vel megegyező fagyállót, amit elnevezhet unikornis pisinek és színezheti vérvörösre. Attól az még ugyanolyan fagyálló, mint a rózsaszín G12 és így nyugodtan keverhető.
Nem a színe és a neve számít, hanem hogy mi az összetevője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!