Milyen az élményvezetés, közönséges halandó is jelentkezhet?
Ajándékba szeretném valakinek, aki nem egy autóbzi bmw-s kigyúrt alak, és csak 5 éve van jogosítványa.
Viszont szívesen vezet, szerintem szeretne megtanulni bizonyos vezetéstchnikai elemeket is, de nem driftelés meg fszméregetés végett, hanem balesetek, necces helyzetek kivédése miatt (pl.vészfékezés, szembejövő, előző mercis kikerülése stb.)
Emberek is mehetnek ilyen helyekre, vagy csak a suttyók? Vagy esetleg más helyen próbálkozzak?
Már bocsánat, csak igyekeztem körülírni a helyzetet.
A nagyokat..akik kettészakítják a bicikliseket.
Az autókkal semmi bajom nincs. Azokkal az alakokkal van bajom, akik vezetni próbálják őket.
Normális ember nem vesz bmw audi mercedeszt, mert annyira bemocskolták ezeket a márkákat egyesek, hogy szégyen gyalázat lenne. Nekem is tetszik a bmw bár már nincs meg a régi minőség, de sosem vennék mert nem akarok az agyatlan barmokhoz hasonulni ennyiben sem.
Az a biciklis dolog nagyon kikészített. Lehettem volna akár én is.
És nem suzukink van, de mindegy.
Az élményvezetés és a vezetéstechnikai tréning nem pont ugyanaz.
A leírásod alapján te az utóbbit keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!