Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen az élményvezetés,...

Milyen az élményvezetés, közönséges halandó is jelentkezhet?

Figyelt kérdés

Ajándékba szeretném valakinek, aki nem egy autóbzi bmw-s kigyúrt alak, és csak 5 éve van jogosítványa.

Viszont szívesen vezet, szerintem szeretne megtanulni bizonyos vezetéstchnikai elemeket is, de nem driftelés meg fszméregetés végett, hanem balesetek, necces helyzetek kivédése miatt (pl.vészfékezés, szembejövő, előző mercis kikerülése stb.)

Emberek is mehetnek ilyen helyekre, vagy csak a suttyók? Vagy esetleg más helyen próbálkozzak?

Már bocsánat, csak igyekeztem körülírni a helyzetet.

szept. 27. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Mehet nyugodtan..
szept. 27. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
drága mulatság lesz
szept. 27. 21:35
 3/9 A kérdező kommentje:

A nagyokat..akik kettészakítják a bicikliseket.

Az autókkal semmi bajom nincs. Azokkal az alakokkal van bajom, akik vezetni próbálják őket.

Normális ember nem vesz bmw audi mercedeszt, mert annyira bemocskolták ezeket a márkákat egyesek, hogy szégyen gyalázat lenne. Nekem is tetszik a bmw bár már nincs meg a régi minőség, de sosem vennék mert nem akarok az agyatlan barmokhoz hasonulni ennyiben sem.

Az a biciklis dolog nagyon kikészített. Lehettem volna akár én is.

És nem suzukink van, de mindegy.

szept. 28. 00:08
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mit kell az előző mercisen kikerülni? Én általában egy km-ről látom, hogy valaki előzni fog, és mikor, akkor is, ha b*szik indexelni.
szept. 28. 00:23
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Az élményvezetés és a vezetéstechnikai tréning nem pont ugyanaz.

A leírásod alapján te az utóbbit keresed.

szept. 28. 07:52
 6/9 anonim válasza:
Mehet, de drága lesz
szept. 28. 09:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ha baleset lesz akár károkozó akár károsult behajtják rajta az x millió kárt. Autóból csak sajátot vezess ez a tanácsom.
szept. 28. 09:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat! Akkor tréninget keresek saját autóval.
szept. 28. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:
nincs mit
szept. 29. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!