A központi zár lehet a probléma?
VW jetta mk5 2008
A kulcs néha nem zárja le az vezető oldali ajtót (egyszer működik egyszer nem), ezért a zárat kell használnom a lezáráshoz.
Ha a slusszkulcson a gombot használom nem zárja le néha.
Ilyenkor szoktam a zárba dugni és lezárni.
Egyértelműen az!
Jobb esetben csak kontakt hiba.
Amikor nem zárja le akkor próbáltad úgy, hogy kinyitod, lezarod, kinyitod, lezarod, kinyitod, lezarod....
Magyarul, hogy előbb utóbb bezarja-e vagy ha 10x csinálod ezt akkor se zárja be?
Csak egy ajtó.A vezető oldali.(a többi működik rendesen)
Amikor kinyitom akkor működik mindig viszont kb 50/50 hogy lezárja.
Ajtózár a VW csoportnál egy gyenge pont, elkopik az ajtókapcsoló, és eltörik záron belül a csatlakozó a forrasztása, mindegyiket javítottam már a család autóin.
Ez a kapcsoló el szokott kopni.
Én a jobboldali ajtózárral szívtam hasonlóan, hogy hol lezárta , hol meg nem. Ott a forrasztás felfrissítése megoldotta a dolgot. Viszont arra figyel, hogy ha a forrasztásnál folyasztószert használsz, akkor azt takarítsd le, mert csajom Fabiájánál megszívatott,minimálisan vezette az áramot, és ennyi elég is volt, hogy a vezérlőt megtévessze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!