Megoldható így a központi átszerelés vagy ez nem ilyen egyszerű?
Figyelt kérdés
A kulcsos központit szeretném távirányítósra cserélni. Van egy univerzális távirányítós központi vezérlőm amit szeretnék beszerelni de a gyári vezérlőegység csatlakozója szèlesebb mint a távirányítósé. Az volna a kérdésem hogy ilyenkor elegendő a gyári csatlakozó eltávolítása majd a távirányítóshoz kapott kábelket színekkel összepárosítva a gyári kábelekhez forrasztani vagy esetleg van valami plussz dolog amire még figyelni kell hogy működjön a távirányítós vezérlés? A segítő válaszokat előre is köszönöm! Az alany egy 2001-es Fabia kombiszept. 18. 11:00
1/4 anonim válasza:
Elméletileg az csak egy egység, ami veszi a távirányító jelét és továbbadja a központi zárnak, tehát bekötöd és működnie kéne. Gyakorlatilag nem tudom milyen szivatások vannak a típusnál. Szerintem jobban jársz youtube videókkal vagy szakemberrel.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem kell babrálni a meglévő központizárvezérlőt, meg az sem biztos, hogy a méreten kívül egyeznek a csatlakozók bekötései, színt a színre meg tuti nem kötnék, azért nem ilyen egyszerű. Meg kell nézni, hogy mikor elfordítod a kulcsot, akkor a zárban lévők mikrokapcsolók melyik vezetéket zárják össze nyitáskor és záráskor, és azokra kötöd a távirányító modult.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor jobb ha elviszem villamosságishoz biztos ami biztos alapon! Köszönöm szépen azért a gyors válaszokat!
szept. 18. 13:27
4/4 anonim válasza:
Ha központi záras akkor egyszerű megcsinálni, a távírányítót hangolja össze vele.
De ehhez szakember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!