Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyári VW alkatrészeket honnan...

Gyári VW alkatrészeket honnan tudok online rendelni magyarországon belül?

Figyelt kérdés

Akármilyen gyári cikkszámot írok be a googleba, és állítom be a keresőt, hogy magyar nyelvű oldalak, akkor vagy autóbontós oldalakat találok vagy semmilyet, és nincs találat.

Azt tudom, hogy unix, bárdi, stb... lehet rendelni személyesen, de én neten keresztül szeretném ezt intézni.

Ismer valaki ilyen magyar weboldalt ahol online lehet rendelni gyári VW alkatrészt?

Köszi.

Golf IV, 1J1 modell, 1999-es évjárat, 1.4 16v, 75Le

szept. 15. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Autodoc
szept. 15. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Nincs olyan, hogy gyári alkatrész, mert az autógyárak nagyon minimálisan gyártanak házon belül alkatrészeket. Gyári beszállítós van, amiről általában senki nem tudja, hogy ki az a cég, de gyakran egy autógyár több beszállítótól szerez be alkatrészt az adott típushoz. Kovácsautó-ról, vagy Zsu.hu-ről tudsz olcsóbban rendelni közel fele áron alkatrészeket, az általad említett boltok áraihoz képest, de hogy azok közül ki a gyári beszállító azt nem tudni. Tuti gyári alkatrészt márkakereskedésben tudsz venni. Amúgy az Unix weboldalán is lehet rendelni, és akkor nem kell 2x elmenned a boltba.
szept. 15. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Néhány eredeti VW alkatrésszel foglalkozó bolt:

Kauffer

VW Sanyi

TLX

szept. 15. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Milyen dologról lenne szó egyébként?

Ha használt cucc is megfelel, akkor pedig a Galape bontót ajánlom, kifejezetten Golffal és Polo-val foglalkoznak. Jó portéka, korrekt ügyintézés.

szept. 15. 21:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Rendelj inkább utángyártottat zsutól, gyári beszállítótól, szinte ugyanazt kapod töredék áron, akár kiszállítva. Gyárit nem fogsz kapni csakúgy kiszállítva. Unixnál be kell menni, le kell rendelni, ki kell fizetned előre akár több hetes várakozás is lehet és utána visszamenni és átvenni. Nem éri meg a várakozást ha engem kérdezel.
szept. 15. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Unix sok gyári alkatrészt tart saját készleten is a központban
szept. 16. 13:08
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Azt tudom, hogy a gyártók is beszállítókkal dolgoznak, és mondjuk a Valeo szállítja az összeszerelő üzembe a klíma kompresszorokat, de mondjuk ha én a szellőzőrostályokból nem utángyártottat hanem gyárit szeretnék venni, akkor azt hol tudom online megrendelni.

Nem mindenből szeretnék gyárit, mert felesleges egy 25 éves autóra ennyit költeni, de van pár apróság amiből jobbnak érzem a gyárit mint az utángyártottat, még akkor is ha jóval olcsóbb.

Akkumulátor pozitív kábelből nem találtam gyári újat, csak bontóst, és a mostani is elég szar állapotban van, ezért szeretnék újat belőle.

Unixnál dolgoztam régen, így ismerem hogy ott milyen rendszer van, és ha úgyvan akkor lehet h heteket kell várni az alkatrészre, ezért lőttem ki mint opciót.

A kocsi pár hete lett vásárolva így igazából idővel fog előjönni h mikor mit kell megvenni alkatrésznek.

szept. 16. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Márkaszervizben tuti adnak, de készülj fel a horror árakra.
szept. 16. 20:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy nem lesz két forint....
szept. 16. 21:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Márkaker is kb annyiért adja, mint az Unix, legalábbis nálunk.
szept. 18. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!