Gyári VW alkatrészeket honnan tudok online rendelni magyarországon belül?
Akármilyen gyári cikkszámot írok be a googleba, és állítom be a keresőt, hogy magyar nyelvű oldalak, akkor vagy autóbontós oldalakat találok vagy semmilyet, és nincs találat.
Azt tudom, hogy unix, bárdi, stb... lehet rendelni személyesen, de én neten keresztül szeretném ezt intézni.
Ismer valaki ilyen magyar weboldalt ahol online lehet rendelni gyári VW alkatrészt?
Köszi.
Golf IV, 1J1 modell, 1999-es évjárat, 1.4 16v, 75Le
Néhány eredeti VW alkatrésszel foglalkozó bolt:
Kauffer
VW Sanyi
TLX
Milyen dologról lenne szó egyébként?
Ha használt cucc is megfelel, akkor pedig a Galape bontót ajánlom, kifejezetten Golffal és Polo-val foglalkoznak. Jó portéka, korrekt ügyintézés.
Köszi a válaszokat.
Azt tudom, hogy a gyártók is beszállítókkal dolgoznak, és mondjuk a Valeo szállítja az összeszerelő üzembe a klíma kompresszorokat, de mondjuk ha én a szellőzőrostályokból nem utángyártottat hanem gyárit szeretnék venni, akkor azt hol tudom online megrendelni.
Nem mindenből szeretnék gyárit, mert felesleges egy 25 éves autóra ennyit költeni, de van pár apróság amiből jobbnak érzem a gyárit mint az utángyártottat, még akkor is ha jóval olcsóbb.
Akkumulátor pozitív kábelből nem találtam gyári újat, csak bontóst, és a mostani is elég szar állapotban van, ezért szeretnék újat belőle.
Unixnál dolgoztam régen, így ismerem hogy ott milyen rendszer van, és ha úgyvan akkor lehet h heteket kell várni az alkatrészre, ezért lőttem ki mint opciót.
A kocsi pár hete lett vásárolva így igazából idővel fog előjönni h mikor mit kell megvenni alkatrésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!