Ha 7millio egy auto es van 5milliom vegyek fel ra hitelt?
Figyelt kérdés
szept. 15. 17:19
1/5 anonim válasza:
Én ebben az esetben a 4-5 milliós kategóriát nézegetném, a 7 milliós nem elérhető. Ugyanúgy ahogy a 20 milliósokat se nézegetem hitellel.
2/5 A kérdező kommentje:
Elerheto a 7misis is csak volt kiadasom igy most jelenleg nincs 7kp-m
Havi 500at teszek felre kvazi 4honap alatt kifizetnem a hitelt, alkalmi vasarlas lenne
szept. 15. 17:36
3/5 anonim válasza:
Ha nincs 7 milliód, akkor nem elérhető, mindegy milyen okból. Ha van havi 500e megtakarításod, akkor pláne hagynám a sunyiba és egy kis idő múlva vennék sokkal jobb autót.
Ha mindenképp ehhez ragaszkodsz, akkor nem az autóra vennék fel hitelt, hanem valami szabad felhasználású folyószámla hitelt. Ha millió fölötti havi jövedelmed van, akkor elvileg 2 milliós hitelkeret nem lehet gond. Hosszú távon ennek lehet hogy magasabb a THM-e, de sokkal egyszerűbben tudod úgymond előtörleszteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem adja oda annyiba… 7az alja, ma voltam bent a bankba elvileg kapok 2misit, ma beszeltem a tulajjal elvileg megvarja az utalast
szept. 16. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!