Vettem egy hyundai i30n, és van benne gyárilag ez a 'durrogó' kipufogó, ezért tényleg elveszik a forgalmit?
Figyelt kérdés
szept. 15. 06:38
11/23 A kérdező kommentje:
Kenyelmetlen, pesten vasaroltam es pecsi vagyok, 200km is elegge kenyelmetlen volt az ulesben.
Eddig egy vasalo formaju swiftem volt,de az kenyelmesebb ulesekkel szereltek, viszon nagyon megy, nem gondolkodik az biztos.
szept. 15. 11:29
12/23 anonim válasza:
Én is pécsi vagyok (nem én kérrdeztem az előzőt), majd figyellek az utakon! :) Én mondjuk a keményebb, sportosabb üléseket mindig jobban kedveltem.
13/23 A kérdező kommentje:
Na királyság, siklósi úton lakom közel a mekihez :D szinte a temetővel szembe.
szept. 15. 11:46
14/23 retektorta válasza:
Van egy Integrám, szóval a kényelmetlenséget megszoktam :) Legyen benne sok örömöd.
15/23 anonim válasza:
Dehogy gyári, ez egy utólag kókányolt valami, csak téged megetetett az eladó.
16/23 A kérdező kommentje:
De gyári...
szept. 15. 12:21
17/23 anonim válasza:
Gyárilag nincs egyikben se durrogó kipufogó.
18/23 retektorta válasza:
#17 Butaságokat írsz. Miért okoskodsz, ha nem értesz hozzá?
19/23 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés, szerintetek érdemes 100ast tankolni a kocsiba?
szept. 15. 16:06
20/23 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, én évek óta Auchannál tankolok és teszek bele wynns prémium adalékot. Ismerek tartály kocsis sofőrt, ő tudja mit szállít. Az összes kútra a MOL szállít, ugyanaz az alaplé megy mindenhová, csak máshogy van feladalékolva, így megveszem inkább a legolcsóbbat és magam adalékolom, köszi jól van minden autóm. Egyetlen kivétel az OMV prémium ami osztrák, ezt 2T-be tankolom mert tényleg csekélyebb az etanol tartalma és a szaga is más ami kijön a kipufogón. Egyébként ez vallás téma, van aki ezt mondja van aki azt mondja, én próbáltam objektív lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!