Vélemények erről a motorról?
alkudd le 180-190-re. kicsit sok érte a 200e. egy új Stalker most akciósan 390e, ami már újabb technológia, jobb stb. ez meg már egy 4éves, kissé karcos... hát próbáld meg kicsit alkudni, ha nem megy akkor se kár érte.
ui.: ja és ez nem motor:) ez csak egy robogó, ami annyiban hasonlít a motorra hogy húzni kell a 'fülét' úgy megy és motor hajtja:)
Drága...
Amúgy én nem vennék Gilerát de nem rossz motor
13:51:
Először olvass, aztán próbáld osztani az észt...
A 2006-os mióta régebbi technológia? Ugyanaz a blokk van benne, mint a legújabb, 0km-es piaggio/gilerákba.
Mellesleg én ezt a motort nem ajánlanám, érdekes módon le van szedve róla az összes matrica, ami lehet, hogy csak a tulaj hülyesége, de lehet, hogy elég durva bukás áldozata. Ja, és a legfontosabb: A kilóméteróra NEM gyári!!!Ezeket az órákat 2003/2004 környékén használták. Nekem 2003as Stalkerem van ilyen órával. Ilyen órának kellene benne lennie: [link]
Én otthagynám a motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!