Túraenduro ajánlás?
Figyelt kérdés
Jövőre lecserélném a kis CB500F-emet egy túraenduróra. Kíváncsi lennék, hogy ti milyen motorokat ajánlanátok 700-750ccm környékén. 182cm/75 kg alkatú vagyok, árban olyan 2.3-2.8 körül preferálnám, de nagyon maximum 3m-nál meg szeretnék állni.szept. 13. 13:51
1/2 anonim válasza:
Össze kell spórolni egy GS-re, minden más csak motorocska mellette.
2/2 anonim válasza:
Ilyen köbcentivel azt hiszem Honda 750-es van, csak az nagyon olyan autósra van hangolva fordulatszámilag (6500 van a piros)
Köbcentiben kicsit lejjebb ott a Suzuki V-strom 650-es igáslova, és a V2-es blokk nagyon jó nyomatékos, és pörgetni sem kell ahhoz, hogy menjen. Nekem egy 2008-as példány van, és imádom, de a pénzügyi kereteddel 4-5 éves példányokat is vehetsz.
Magasságodhoz teljesen jó, én 171 centi magas vagyok, persze itt a lábhossz is számít, meg szerintem nekem alacsony ülés is lehet, így olyan lábfejjel érnek le a lábaim. Haver GS BMW-je ennél magasabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!