Mi lehet a baja az dízel autómnak?
Figyelt kérdés
Adott egy 1.9 dízel motor. Próbálom indítani, nem indul, az önindító teker, minden úgy megy ahogyan kell, a szíj is jó, de nem nyomja az üzemanyagot. A csövek a helyén, de a cső az csontszáraz. Az autót most vettem, jelképes összegért, szeretném helyre pofozni. A lényeg és kérdés hogy az adogolónak lehet valami baja, vagy máshol keressem a hiba forrását? Olaj szint fain, új akkumulátor van benne. Amint mondtam minden jó, csak az üzemanyag nem jön. Ha bárki tud valami hasznosat írni annak köszönöm ha megteszi!szept. 12. 23:09
1/7 anonim válasza:
Gázolaj van benne?
Adagolóban van gázolaj?
Mágnes szelep? Esetleg mágnes szelepre ráépített immobiliser?
2/7 anonim válasza:
Fújják be neki fék tisztítót, valaki indít, azt pici szisszentésekben küldjed neki.
3/7 anonim válasza:
Na , ezek alapján biztos hogy nem tudod megcsinálni.
Nyilván azért adták neked mert sokba került volna .
4/7 anonim válasza:
#3 Mi olyan elképesztő baja lehet, max kell bele egy adagoló. Ha nagyjából egyben van a verda simán lehet megérős a dolog. Vásároltam már jó autót fillérekért ami nem indult. Abba (benzines) egy 20.000-res AC kellett.
5/7 A kérdező kommentje:
1-es: igen, a tankban van, öntöttem bele üzemanyagot. A problémám hogy a tankból nem jut el a motorblokkig. De van a garázsban pár másik adagoló, megnézem azzal. Egyenlőre a második válaszoló válasza miatt raktam ki a kérdést, valami jó tipp hogy leellenőrizzem hogy hol is keletkezik a probléma, ezt a féktisztítós dolgot kipróbálom. Köszönöm a válaszokat!
szept. 13. 23:24
6/7 anonim válasza:
A féktisztítóval óvatosan!
Valaki indítózik, és közben nagyon óvatosan, nem szabad nyomni bele mint a barom! Ha van kompresszió biztos beindul. Brutális csörgő hangja lesz, nagyon finoman adagold neki és úgy járasd óvatosan egy darabig.
Az ÓVATOS nem véletlenül van 5x a válaszban, könnyen szét lehet csinálni a motort.
7/7 A kérdező kommentje:
6-os: Rendben van, köszönöm az információt! Mindenképpen óvatos leszek.
szept. 14. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!