SWF ablaktörlőről vélemény?
Never heard before ezt a márkát.
Bosokót vettem évekig mert olcsó volt. Most asszem Bosch van mert az esett kézre és le volt akciózva.
#6, két autóm van. A gumik: 1. autón nyári: Eagle F1 Asymmetric, téli: Continetal WinterContact TS870. 2. autó nyári: Bridgestone Turanza (ezt még a gyárban rakták rá, tavasszal cserélném, mert már kezd elöregedni, Michelin Pilot Sport 5 van tervben), téli Goodyear Ultragrip Performance 3.
Lehet hogy nem a legdrágább gumik, de teszkós alsópolcosnak nem nevezném egyiket sem. Legalábbis én még egyikkel sem találkoztam a teszkó polcain.
Tankolni mindig prémiumot szoktam. Itt sokan ezt lehurrogják, meg fel vannak rajta háborodva. Én úgy vagyok vele, hogy ezekhez az árakhoz képest az a liternekénti 50Ft már nem oszt, nem szoroz.
De 15.000Ft egy pár ablaktörlőre nekem nem zsebpénz, meg kerekítési hibahatár, amit észre sem veszek. Nekem, mint fentebb írtam, a Bosch Aerotwin jött be legjobban. Mindkét autón ez van. Szépen töröl, nem nyikorog és tartós is. Szerencsére nem kell évente kidobálni, szemben az olcsóbb vackokkal. 2-3 évet simán kibírnak. Így hosszú távon nem biztos, hogy ez a drága. Az SWF sem rossz. Tudomásom szerint több márkánál gyári beszállító is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!