Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » SWF ablaktörlőről vélemény?

SWF ablaktörlőről vélemény?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a Valeo kistestvére a márka, árban viszonylag olcsóbb. Van valakinek tapasztalata ezzel a márkával?

szept. 12. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Valeonál olcsóbb? A valeo is már eléggé olcsó. Mit akarsz annál olcsóbbat... Vedd akkor zsutól
szept. 12. 15:42
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Nem azért mondtam mert olcsóbb kell, csak viszonyításképp, hogy Valeohoz képest az ára olcsóbb, na de a minősége?
szept. 12. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha olcsó kell akkor szinte mi van ráírva 1-2 évet a legolcsóbb gagyi is elmegy. Én inkább nevesebbet szoktam venni, mint a Valeo. Nem sokkal drágább, de gyári beszállító, rossz nem lehet.
szept. 12. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Never heard before ezt a márkát.

Bosokót vettem évekig mert olcsó volt. Most asszem Bosch van mert az esett kézre és le volt akciózva.

szept. 12. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jó minőség. Épphogy elmarad a Bosch Aerotwintől. Árban hasonló.
szept. 12. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Kinek mi . Nem egy óriási tétel évente 1x venni egy normális ablaktörlő szettet ez az a kategória amin felesleges filléreskedni . Gondolom , ha egy minőségi ablaktörlő drága akkor fix , hogy valami autchan vagy Tesco alsó polcos gumiabroncs van fent és szigorúan a legolcsóbb alkatrész mosónak való üzemanyag van bele tankolva a kocsiba …
szept. 15. 04:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#6, két autóm van. A gumik: 1. autón nyári: Eagle F1 Asymmetric, téli: Continetal WinterContact TS870. 2. autó nyári: Bridgestone Turanza (ezt még a gyárban rakták rá, tavasszal cserélném, mert már kezd elöregedni, Michelin Pilot Sport 5 van tervben), téli Goodyear Ultragrip Performance 3.

Lehet hogy nem a legdrágább gumik, de teszkós alsópolcosnak nem nevezném egyiket sem. Legalábbis én még egyikkel sem találkoztam a teszkó polcain.

Tankolni mindig prémiumot szoktam. Itt sokan ezt lehurrogják, meg fel vannak rajta háborodva. Én úgy vagyok vele, hogy ezekhez az árakhoz képest az a liternekénti 50Ft már nem oszt, nem szoroz.

De 15.000Ft egy pár ablaktörlőre nekem nem zsebpénz, meg kerekítési hibahatár, amit észre sem veszek. Nekem, mint fentebb írtam, a Bosch Aerotwin jött be legjobban. Mindkét autón ez van. Szépen töröl, nem nyikorog és tartós is. Szerencsére nem kell évente kidobálni, szemben az olcsóbb vackokkal. 2-3 évet simán kibírnak. Így hosszú távon nem biztos, hogy ez a drága. Az SWF sem rossz. Tudomásom szerint több márkánál gyári beszállító is.

szept. 15. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!