Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a neve a lenti képen...

Mi a neve a lenti képen látható BMW E46 alkatrésznek?

Figyelt kérdés

[link]

Csomagtér padlólap "felhúzó". Mi a pontos neve? Az enyém sajnos elszakadt. És sajnos sehol sem találok ilyet. Esetleg honnan tudnék ilyet szerezni?

szept. 9. 14:55
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
szept. 9. 15:36
 2/47 anonim ***** válasza:
100%
Vagy rendeled a fenti linkről amit küldtem, vagy ha esetleg van a környékeden BMW márkakereskedés, akkor az alkatrészes pultnál a 51-47-8-256-162 cikkszámmal tudod kérni/megrendelni, akkor nincs postaköltség. Ha odatelefonálsz előre ekkor megrendelik, és csak egyszer kell menned mikor hívnak hogy megérkezett.
szept. 9. 15:40
 3/47 A kérdező kommentje:
Ennyiért dehogy rendelem! 7 centi gumicsíkért 5400 forint? Biztosan nem! Nincs a környékének BMW márkakereskedés. Szóval akkor?
szept. 9. 16:09
 4/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy gyári új BMW alkatrész, az 5 ezer Ft nem az a nagyságrend, amitől ki kellene akadni. Márkakereskedésbe akkor ne is menj, ha a közelben van se, mert ők mindig drágábbak mint a Schmiedmann.

Hát akkor marad a használt, kezdheted találomra járni a bontókat, ha találsz bent valahol E46-ot, akkor lehet nézegetni hogy benne van-e ez a vacak, és milyen állapotban.

Esetleg még megpróbálhatod a Facebook BMW alkatrész adásvételi csoportokat, több nagy csoport is van, ott is biztos találsz valakit aki éppen ilyet bont.

Csak az a baj, hogy a bontott alkatrész is pont annyi idős mint a tiéd ami elszakadt. A gumi öregszik, ha találsz is olyat használtan ami még egyben van, nem fog sokáig tartani.

Egyébként nem értem miért kell egy 5 ezer forintos tételen sápadni, hiszen aprópénz. És tudod, ha volt pénz majomra, legyen pénz banánra is...

szept. 9. 16:23
 5/47 anonim ***** válasza:
#3 Akkor bontó és hátha találsz. Esetleg itt, "csak" 3300: [link]
szept. 9. 16:27
 6/47 A kérdező kommentje:
És hol írtam én, hogy nekem gyári új kell? Sehol! Nem kell nekem gyári. Tökéletesen megfelel a bontott.
szept. 9. 16:30
 7/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bontó. Halomra bontják az E46-okat, tele van velük az ország. BMW-s Facebook csoportban biztosan lesz 8 jelentkező egy óra alatt.
szept. 9. 16:31
 8/47 anonim ***** válasza:
61%
AZt nem tudom elképzelni hogy ne lehessen egy ilyet csinálni, bőrből vagy bármiből.
szept. 9. 16:43
 9/47 A kérdező kommentje:
Akkor tessék! Itt a lehetőség! Csinálj nekem! Teljesen ugyanolyat és feketét, mint a képeken!
szept. 9. 17:00
 10/47 anonim ***** válasza:
Barna nem jó?
szept. 9. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!