Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire lehet boldogulni...

Mennyire lehet boldogulni Budapesten egy Skoda Kodiaq-al, vagy olyan méretű SUV-al?

Figyelt kérdés
A belvárosi parkolás nem lesz probléma, nincs ott dolgom, és ha van, BKV-val megyek. De sokat utazom a városban mindenfelé autóval. Én most olyanok véleményét szeretném olvasni, akik ezzel a típussal, vagy hasonló méretű SUV-al élik a budapesti életüket. A városu SUV-ozást rossz ötletnek tartók, azt ellenzők, emiatt más típusú autókkal járók kérem, ne írjanak, mert olyanok véleményét sok helyen olvastam már. Városi SUV-osok véleményére vagyok kíváncsi.

szept. 9. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
#10 ez így volt 1960-ban...
szept. 9. 14:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Párhuzamos parkolásnál néhány rövidebb helyről le kell mondanod, de ennyi.

Szerintem nem egy nagy érvágás ilyen autóval közlekedni.

szept. 9. 14:33
 13/13 anonim ***** válasza:

#11 ez ma is így van főleg "olcsó" autóknál (az Octavia ilyen) a bekormányzási szöget csökkenti a féltengely (nem képes akkora szögben megtörni).

Ez prémiumban úgy javítható, ha mind a két végén 6 golyós homokinetikus csuklóval szerelik és képes teleszkóposan szét-össze csúszni a tengely ami a fixhez képest növeli az előállítási költséget, de van olyan autó ami ezt a költséget elviseli.

szept. 9. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!