Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » OT vizsga, lakatos munkával?

OT vizsga, lakatos munkával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az érdekelne, hogy mi számít korszerű restaurációnak az OT-s vizsga átvizsgálási módszere alapján?

Pl. ha javítani kell a padlólemezt, akkor azt lehet foltozni, vagy egy ilyen jármű kapásból felejtős, hogy átmenjen?

Próbáltam keresgélni a neten, de elég hiányos információkat találtam csak, így ha esetleg valakinek lenne egy átfogó forrása, azt is hálásan megköszönném.

#javítás #Rohadás #Opel Vectra A #Muzeális minősítés
szept. 7. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Foltozás és foltozás elég széles jelentéssel bír..

Lehet magyarosan is takeszolni, meg lehet szépen foltozni hogy senki se mondja meg... és a két véglet közt még van 100 árnyalat...

szept. 7. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen szakszerűen, esztétikusan és műszakilag is elfogadható foltozásra gondoltam, nem a sufni tuning kategóriára.
szept. 7. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az nem probléma.. lévén a hegesztés úgyis el lesz csiszolva, a lemez követi formailag az eredetit, max nem ponthegesztés van ahol ponthegesztés volt, hanem pontban hegesztés, lemunkálva..
szept. 7. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol legyen gyári, vagy a javítás legyen annak megfelelő. Ha foltozol, akkor fényezés után ne lehessen megmondani, hogy nem eredeti. Alvázvédő bitumen vagy rücsi mindenhova fújása miatt kapásból lehet probléma. Szóval a folt domborítás legyen eredetivel megegyező, ne látszódjon a hegesztés stb nyoma ahol eredetileg folytonos volt a lemez. Színre fújás után esetleg alulról átlátszó wax jó ötlet lehet, illetve kaviccsal érintett részeken színre kevert Raptor festék, persze utóbbit is csak oda illik, ahol volt eredetileg is.
szept. 8. 00:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindent úgy kell felépíteni ahogy volt,, festékileg is.. rücsi ahol volt.. szín, lakk..
szept. 8. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!