Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi nélkül több szabálysérté...

Jogsi nélkül több szabálysértés mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok a mai nap hatalmas hülyeséget csináltam, ugyanis jogsi nélkül kimentem egy kisvárosba és elkövettem kettő szabálysértést egymás után. Igen, tudom mekkora idióta vagyok, és miért csinálok ilyet... Nos elsőként áthajtottam egy piroson, ami nagyjából 2 másodperce az volt.. Utána megijedtem és szépen kimotoroztam egy kis forgalmú egyirányú útra, fordított irányba, ahol elvileg kamera van. A lámpánál is van valszeg van.. Nos ezt egy 50 köbcentis robogóval tettem. Mire számíthatok, ha ezt látták kamerán?

Mielőtt minden félreértést elkerüljünk, szeretném tisztàzni, hogy nem vagyok kíváncsi semmilyen ide nem illő megnyilvánulásra, illetve beszólásra. Csak szimpla választ szeretnék kérni. Igen azt már tisztáztam, hogy agyhalott hülye vagyok, aki nem való a forgalomba, ráadásul jogsi nélkül.

szept. 5. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A térfigyelő kamerák alapján nem büntetnek, de mázli volt, hogy nem csináltál semmi galibát.
szept. 5. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg semmit nem fognak csinálni ez nem az NCIS, nincsen nagyíts bele, esélyes, hogy senki nem is látta a mutatványt.

Ha nem is lesz következménye, ne csinálj ebből rendszert. Szerezz jogsit. 😉

szept. 5. 21:42
 3/10 Alex Fly ***** válasza:
87%

Mivel az 50 köbcentis jószágokon nem igazán szokták túlzásba vinni a rendszámtáblákat, így túl sok mindent nem tudnak csinálni a térfigyelő kamera felvételével, maximum gyönyörködnek benne...

De hogy nem maradjon el az obligát beszólás: remélem azért beszartál annyira, hogy ebből ne csinálj rendszert.

szept. 5. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még rendszámod sincs, így még ha feljelentenének sem tudnák meg soha hogy ki volt.
szept. 5. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Embert nem öltél és rendszám nincs rajta. Nem kell tenned semmit.
szept. 6. 04:14
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

" Igen azt már tisztáztam, hogy agyhalott hülye vagyok, aki nem való a forgalomba, ráadásul jogsi nélkül. "

Igazad van.

szept. 6. 06:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ!!

#6-os, viszont ahogy elnézem neked az értelmezéssel vannak gondok. Tudom nem tettem helyes dolgot de ahogy elnézem te sem nagyon tudtad felfogni azt amit oda írtam.

szept. 6. 11:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Mese
szept. 8. 06:16
 9/10 anonim válasza:
3 obligált nem obligát
okt. 17. 06:03
 10/10 anonim válasza:
túlpörögsz azért csinálsz hulyességet. máskor tartsd be a szabalyokat
okt. 17. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!