Jogsi nélkül több szabálysértés mit tegyek?
Sziasztok a mai nap hatalmas hülyeséget csináltam, ugyanis jogsi nélkül kimentem egy kisvárosba és elkövettem kettő szabálysértést egymás után. Igen, tudom mekkora idióta vagyok, és miért csinálok ilyet... Nos elsőként áthajtottam egy piroson, ami nagyjából 2 másodperce az volt.. Utána megijedtem és szépen kimotoroztam egy kis forgalmú egyirányú útra, fordított irányba, ahol elvileg kamera van. A lámpánál is van valszeg van.. Nos ezt egy 50 köbcentis robogóval tettem. Mire számíthatok, ha ezt látták kamerán?
Mielőtt minden félreértést elkerüljünk, szeretném tisztàzni, hogy nem vagyok kíváncsi semmilyen ide nem illő megnyilvánulásra, illetve beszólásra. Csak szimpla választ szeretnék kérni. Igen azt már tisztáztam, hogy agyhalott hülye vagyok, aki nem való a forgalomba, ráadásul jogsi nélkül.
Valószínűleg semmit nem fognak csinálni ez nem az NCIS, nincsen nagyíts bele, esélyes, hogy senki nem is látta a mutatványt.
Ha nem is lesz következménye, ne csinálj ebből rendszert. Szerezz jogsit. 😉
Mivel az 50 köbcentis jószágokon nem igazán szokták túlzásba vinni a rendszámtáblákat, így túl sok mindent nem tudnak csinálni a térfigyelő kamera felvételével, maximum gyönyörködnek benne...
De hogy nem maradjon el az obligát beszólás: remélem azért beszartál annyira, hogy ebből ne csinálj rendszert.
" Igen azt már tisztáztam, hogy agyhalott hülye vagyok, aki nem való a forgalomba, ráadásul jogsi nélkül. "
Igazad van.
Mindenkinek köszönöm a választ!!
#6-os, viszont ahogy elnézem neked az értelmezéssel vannak gondok. Tudom nem tettem helyes dolgot de ahogy elnézem te sem nagyon tudtad felfogni azt amit oda írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!