Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2t 50 köbcentis robogónak mi...

2t 50 köbcentis robogónak mi baja lehet?

Figyelt kérdés

Hidegen nem indul csak ha benzint fecskendezek a hengerbe. Akkor se mindig/rögtön akarja. Felpörög, aztán le is áll. (Húzom neki a gázt berúgásnál).

Ha egyszer sikerül legalább fél percig járatni, akkor utána jó.

Melegen beindul gázadás nélkül is.

Karbit már kétszer szedtem szét. Volt benne dzsuva rendesen. Szerintem már tiszta. Viszont nem igazán változott semmit.

szept. 4. 04:09
 1/3 anonim ***** válasza:
LAssan folyik a benzin bele.
szept. 4. 06:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt nekem is, és csak annyit csináltam, hogy kopp betekertem a keverékcsavart, és felet ki, illetve kapott egy új gyertyát mert az közben megadta magát. Most töb nap állás után is egy rúgásra indul.
szept. 4. 07:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is így jártam a régi robogómmal. Nekem ez volt a probléma: túl sok olajat adott a különolajzó, ezért mindig beköpte a gyertyát, hidegen csak hidegindítóval és gyertyatisztítással indult, melegen pöccre. Megoldásként kikötöttem a különolajzót és onnantól keveréket raktam bele.

Keveréket tankolsz vagy különolajzós? Gyertya milyen állapotú? Normál vagy fekete?

Ha olajzós akkor és be van köpve akkor:

Teszteléshez egy régi gyertyát tisztíts meg, üsd össze picit gyertahézagot. Ha neked is ez volt a baja, akkor elvileg jobban kéne indulnia, viszont hamarabb is fogja beköpni. Ha ettől jobb lett akkor a különolajzó a ludas, azt kell javítani, vagy kikötni és keverékkel tankolni.

Lehet, hogy neked ez nem segít, csak a személyes tapasztalatomat mondtam el, hátha megoldást találsz. Sok sikert.

szept. 4. 09:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!