A Megane 3 is egy nehezen szerelhető autó mint a Megane 2 amit nem szeretnek a szerelők?
Figyelt kérdés
A kettes Megane-ról elég rosszakat hallottam anno, pl. hogy egy egőt is sz*pás benne kicserélni, meg hogy alig tudta megjavítani bizonyos hibáit csak a sokadik szerelő, meg ilyesmik. Ez már egy jobban átgondolt autó?aug. 31. 21:36
1/6 anonim válasza:
"kettes Megane-ról elég rosszakat hallottam anno, pl. hogy egy egőt is sz*pás benne kicserélni"
Tényleg az.
2/6 anonim válasza:
Szerinted ahogy telnek az évek, átgondoltabb és szerelhetőbb kocsik gyártódnak a világban, avagy NEM? :D :D
3/6 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy nem, ebben igazad van, de a kettes Megane az egy különösen szar autó volt, erre meg azt írják mindenhol, hogy sokkal jobb,és megbízhatóbb, szóval van rá esély.
szept. 1. 21:30
4/6 anonim válasza:
A Renault mindig is egy külön állatfaj volt. Én személy szerint szeretem a francia autókat. Ez nálam a Peu-t és a citroent jelenti. Ezeknek nincs sok bajuk a közhiedelemmel ellentétben (a Prince motorosokat hagyjuk), de ha valami bajuk van, akkor szerelni is jó őket. Na a Renault ennek teljesen az ellentéte. Sok vele a baj, és még szar is szerelni. Valszeg a renault-k miatt terjedt el a "szar francia" fogalom is, illetve az a bizonyos 3 "f" betűs autó is, amiket nem szabad venni (Ford, Fiat, francia)
Szóval a kérdésedre a válasz: igen, a 3-as mégane is egy szarul szerelhető fos.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, elhiszem akkor, de konkrétan hogy néz ez ki a gyakorlatban? Miert nehezebb benne pl. Kuplungot, lengéscsillapítót, fékeket vagy akármit cserélni mint pl. egy Suzuki Vitarában?
szept. 1. 22:14
6/6 anonim válasza:
Fékeknél általában nem szokott nagy meglepetés lenni, az minden autónál szinte ugyan olyan. Kuolungozásnál számít, hogy mennyire könnyen, mennyi idő alatt lehet levenni a váltót. Van, amelyik autónál a bölcsőt pl nem kell levenni, mert kifér a váltó, van amelyiknél pedig le kell venni, hogy kiférjen. Ezerféle dolog lehet az útban, amit ki kell szerelni, hogy hozzáférhess ahhoz az alkatrészhez, amivel dolgod van. Vannak akik össze zsúfolják a motor teret, és alig van helyed dolgozni, és van olyan autó, aminél kb beállhatsz a motor mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!