Budapesten kb. mennyibe kerül a kézi autómosó?
Mármint lemosni az autót?
Ha nagyon alapos vagyok, akkor 2600-3200 Ft-ból megvagyok
Ha arra gondolsz, hogy egy konkrétan emberek általi kézi mosóba akarod vinni a kocsit az horror.
Mióta ezek a gyors önkiszolgáló kézi mosók léteznek évek óta nem voltam ilyen helyen. Egyszer valamiért nem olyan régen betévedtem egybe, a külső-belső takarításra, egy kis autóra mondtak valami 7000 forintot! Azt hittem, hogy vicc!
Ki is jöttem, nem arról van szó, hogy nem tudom kifizetni, de kb 3000-ből én lemosom meg ki is porszívózom.
Ismerem a hülye marketing dumáikat. Korábban amikor még ilyenekbe jártam, akkor jött, hogy:
- Kérek műszerfal ápolást?
- Kérek felni ápolást?
Persze mindenre mondtam mehet... Nem úr aki nem pazarol elven! :)
Aztán annyi volt, hogy egy nem túl koszos rongyal letörölték a műszerfalat, a felni ápolásnál meg felninként 400forintért nem csak lenyomatták nagynyomásúval, egy firga át is törölte! Azaz 1600 forintot fizettem csak azért, hogy egy ember rongyal áttörli a felniket... Vicc!
Mondjuk ennél a cégnél konkrétan látod a kocsit egy exkluzív váróban bőr fotelben, de lehet pont ezért érzem átverésnek az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!