Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Budapesten kb. mennyibe kerül...

Budapesten kb. mennyibe kerül a kézi autómosó?

Figyelt kérdés
aug. 30. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
100 forint kb 40 sec.
aug. 30. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Jah kb kiló40
aug. 31. 04:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Mármint lemosni az autót?

Ha nagyon alapos vagyok, akkor 2600-3200 Ft-ból megvagyok

aug. 31. 21:57
 4/6 Koaxk Ábel ***** válasza:
Én Solymár-ra járok a kézi mosóba, ez gyakorlatilag a 2. kerület határában van a Shell kúton. Ott konkrétan 100-ast már be sem tudsz dobni, csak 200-ast. Én a kis autómat olyan minimum 2000 forintból mosom le, persze teljes programról beszélek, viaszolással.
szept. 2. 07:13
 5/6 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Ha arra gondolsz, hogy egy konkrétan emberek általi kézi mosóba akarod vinni a kocsit az horror.

Mióta ezek a gyors önkiszolgáló kézi mosók léteznek évek óta nem voltam ilyen helyen. Egyszer valamiért nem olyan régen betévedtem egybe, a külső-belső takarításra, egy kis autóra mondtak valami 7000 forintot! Azt hittem, hogy vicc!

Ki is jöttem, nem arról van szó, hogy nem tudom kifizetni, de kb 3000-ből én lemosom meg ki is porszívózom.

Ismerem a hülye marketing dumáikat. Korábban amikor még ilyenekbe jártam, akkor jött, hogy:

- Kérek műszerfal ápolást?

- Kérek felni ápolást?

Persze mindenre mondtam mehet... Nem úr aki nem pazarol elven! :)

Aztán annyi volt, hogy egy nem túl koszos rongyal letörölték a műszerfalat, a felni ápolásnál meg felninként 400forintért nem csak lenyomatták nagynyomásúval, egy firga át is törölte! Azaz 1600 forintot fizettem csak azért, hogy egy ember rongyal áttörli a felniket... Vicc!

Mondjuk ennél a cégnél konkrétan látod a kocsit egy exkluzív váróban bőr fotelben, de lehet pont ezért érzem átverésnek az egészet!

szept. 2. 07:21
 6/6 A kérdező kommentje:
#5: Kösz az infót. Akkor ez kimarad az életemből. Marad a gépi mosó, ott a kefe legalább leviszi a szutykot.
szept. 3. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!