Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E39, komfortmodul hiba?

BMW E39, komfortmodul hiba?

Figyelt kérdés

Mióta a "szerelő" rosszul kötötte be az aksit, és tönkrement a generátor is, azóta produkál fura dolgokat az autó, nem zárja és nyitja a központi zár a vezető oldali ajtót, az utasoldalit meg sehogyan sem tudom kinyitni. A tükröket se lehet állítani. Az első fényszórók folyton égnek ha megy a motor, a hátsók csak ha fel van kapcsolva. A tolatólámpák nem világítanak.

Ezek utalhatnak a komfortmodul és/vagy az LCM modul hibájára? Mik lehetnek még a felsoroltakon kívűl a tünetei ezeknek?

aug. 28. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, bár szinte bármilyen modul. Ki tudja hogy ez a "szerelő" mit kontárkodott bele. De azt nem értem hogy aki egy akksit nem tud normálisan bekötni az hogyan hívhatja magát szerelőnek? Ezt még a 85 éves öreganyám is megtudja csinálni. Lehet hogy szép kis zárlatot csinált.
aug. 28. 20:48
 2/12 A kérdező kommentje:

A motor az szépen jár, elég sokat mentem ma vele, de az ajtó probléma az nagyon zavaró, és balesetveszélyes is.

Nem volt hajlandó elismerni a felelősségét, szóval az új generátort és nekem kellett kifizetnem.

aug. 28. 20:54
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

"Nem volt hajlandó elismerni a felelősségét"

Hát igen, az ilyen kocaszakik nem erről híresek, se a hozzáértésükről. Ezért jobb inkább drágábban dolgozó de valós szervizbe vinni.

aug. 28. 21:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Próbálok mást keresni, de sajnos nem egyszerű. Mondjuk ha kitanulom és belejövök akkor már magamnak fogom csinálni, na azt nagyon várom már...
aug. 28. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Komfort modul teljesen más dolgokért felel, de LCM simán lehet! Pláne hogy ezeket hozzá kell kódolni az autóhoz pl. akksi csere után.

Egy diagnosztika sokat segítene, mert pl. testelhet is bárhol egy kábel, lehet beázás, zárlatos gyújtáskapcsoló...

Mindenképpen egy olyan villamossági műhelybe kéne vinni, ahol láttak már ilyet, vagy profi BMW műhelybe.

Merre laksz?

aug. 28. 21:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom.
aug. 28. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Egy akku cserét csak megtudnál tán csinálni?

Ezzel azért szégyen szerelőhöz menni.

De lehet hogy bal plusz az akku és nem figyelte a szerelő csak rányomta.

aug. 29. 06:52
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem lehetett kinyitni sehogy az autót már annyira le volt merülve, azért kértem segítséget hozzá. Mondtam előtte hogy ez jobb pozitív aku, nem bal pozitív, amilyen eddig volt benne, és ennek a másik oldalra fognak esni a bekötési pontjai, de nem érdekelte, csak akkor fordította meg miután már rosszul bekötötte pár másodpercig, és szikrázott.

Addig nem indítottuk be, csak mikor már jól volt rajta, de a generátor egyből füstölni kezdett, és tönkrement. 😔

aug. 29. 07:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a Royal Motorsport műhelyt, hogy tudják-e vállalni. Budapesten vannak. Az ország egyik legjobb BMW szervíze.

(#5 voltam)

aug. 29. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:
9, majd pont az ország egyik legjobb BMW szervizébe viszi, amikor normális szerelőre nem volt pénze... :D
aug. 29. 14:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!