Szerintetek melyik kisteherautó vagy akár 7 személyes felel meg a lent leírtaknak?
7-személyes felejtős, kivéve ha az kishaszon-alapú.
És akkor van Transit, Master, Jumper-Boxer-Ducato triumvirátus, satöbbi, amelyik megfelelőbb, plusz ugye az is lényeg mit akarnál vinni vele.
Mindenképpen ezeket ajánlanám, mert a 2.5 hosszúságot tudják!
Akkor Renault Trafic, Jumpy, Expert, Scudo triumvirátus, kisebb Transit, mondjuk Custom, vagy Transporter. De ezekből a hosszabb változatokat ajánlott keresni! Ha jól rémlik ezek lehetnek 2,5 hosszú rakterűek, fejből így én sem tudom pontosan.
De a Dobló, Caddy, Berlingo, példa gyanánt, kicsi lesz biztos!
Szerencsére az autók méretei elérhetőek a neten. Onnan meg már nem nehéz kimatekozni, hogy elég raktérrel fog rendelkezni számodra vagy sem.
Megnéztem az új Caddy Cargo katalógusát csak úgy kíváncsiságból. A maxi kivitelnek 2150mm-es raktere. Az alapnak kevesebb.
Tehát nézegesd te is a katalógusokat, meg a méreteket és találd meg a megfelelőt.
A nagy furgonok L1 hosszúságú kivitelei 2,4-2,5 méteres rakterűek. A forgalmazók katalógusaiban találsz részletes milliméter pontosságú rajzokat. A szimpla hátsó kerekű furgonoknál a kerékdobok közötti hely 1,3 méter körüli, a 120 centis raklapnak be kell férnie közéjük. Opel Movano, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, stb...
Opel Movano katalógus: [link]
Fiat Ducato katalógus: file:///D:/downloads/hot18/Ducato_m%C5%B1szaki_katal%C3%B3gus_furgon_plat%C3%B3s.pdf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!