125 CCM motorkerékpár vezethető lesz b kategóriával?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam szeptembertől de lehet kamu.aug. 22. 18:35
1/3 Carcass9 válasza:
Nem hallottam még erről de őszintén szólva én örülnék neki!
2/3 anonim válasza:
Ha megcsinálsz egy egyszerűsített vizsgát rá akkor talán már szeptember végén vezethetsz, amúgy meg nincs ilyen
Magyar hírportálok egy román szabályváltozásrol cikkeztek tavaly, de nem jutott el az emberek tudatáig, hogy az itt a magyar jogsirendszerre nem vonatkozik.
Ott a linken,hogy .RO 😉
3/3 anonim válasza:
Én nem tartom jó ötletnek azt hogy könnyítsük a jogsi megszerzését. Ekkora motorral már könnyedén szét csaphatod magad. Menjen csak el mindenki tapasztalatot szerezni egy oktató mellett. Mi is megtettük . Ha most egy tapasztalatlan bemegy egy üzletbe ki gurít egy 125 ost amivel pikpak 80 on van, mert ott van, akkor azzal ha elnyal konnyen meghalhat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!