Miért fullad le a motor mikor egyesbe rakom és indulni akarok?
Figyelt kérdés
Ez akkor tortenik amikor reggel raulok a motorra eloszor es indulnek el. Amikor raulok berakom a kulcsot es jaratom uresbe, huzok kis gazt h bemelegedjen. Utana egyenesbe rakom es indulnek es ahogy engedem a kuplungot nem erzek semmi mozgast aztan lefullad a motor. Ma kb 5x probaltam mire sikerult elindulni. De ha menet kozben van h meg kell allni es elindulni egyesbe akkor nincs ilyen gond. Nem ertemaug. 22. 07:30
1/2 anonim válasza:
en reggelente järatom a motort pär percet, hogy melegedjen a motor amig fölhuzom a sisakot meg a kesztyüt mert az automata choke mär nincs a magaslat helyzeten... ha bemelegedett akkor mär nincs ilyen gondom...
Amugy hidegen elinduläsnäl huzz egy kicsit köverebb gäzt( max felgäz), lehet az segiteni fog
2/2 anonim válasza:
Üresben sokat nem éri meg járatni, nem úgy melegszik és nem úgy jut el a kenőanyag, mintha terhelés alatt lenne a motor. Nem tudom, szívatós-e, mekkora gázokat húzogatsz. Ha nagy gáz húzására inkább lefullad üresben is, mint felpörögne, akkor túlszívja magát, egy picit túráztatni kell óvatosan, amíg beáll a keverékarány és kipárolog a hajnalban lecsapódott víz. Nekem az ősrégi kézi szívatós motorom főleg hűvös időben, éjszakai eső után szokott ilyet csinálni. Kezdőként én is rákérdeztem, mi a teendő, a lakonikus válasz az volt, hogy "vegyél injektorosat", ez sajnos ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!