Ha megépitem állmaim motorját és forgalomba akarom hozni akkor?
Figyelt kérdés
Ha építeni szeretnék egy 4 ütemü 6.5hp kertigép motoral szerelt motorkerépárt ami megfelene a közlekedésben előirtaknak tehát fék világitás stb.. akkor milyen papirmunkákat kellene még beszerezni és hogy forgalomba hozhassam pénzben és időben mire számíthatok???2010. nov. 2. 12:14
1/1 anonim válasza:
Az első és egyben buktató a dologban hogy meg kell terveztetned,komoly járműtervező mérnök vagy hasonló végzettségű emberrel.Amikor az megmondja az árát látni fogod hogy nem is olyan jó az ötleted:-)Én már túl vagyok rajta igaz hotrodot akartam építeni de a szabály ugyanaz:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!