Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le lehet valahogy azt papírozn...

Le lehet valahogy azt papírozni, hogy elől ne kelljen rendszámnak lennie?

Figyelt kérdés
Volvo S80, aminek úgy van megcsinálva az orra, hogy kvázi nincs bele tervezve a rendszám. Nyilván matrica bármi érdekelhet, csak ennek van valamilyen legális útja?
aug. 15. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem.

D típusú (matrica) rendszámot lehet igényelni.

[link]

aug. 15. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Hát, itt mindegyiken normál rendszám van.

[link]

aug. 15. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Létezik a matrica rendszám, mint legális megoldás.
aug. 15. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Igen, Alfa Rómeókon is matrica rendszám van elöl.
aug. 15. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem ezeket, elég gyakran látok olyat, hogy nincs az autón elől rendszám. Mondjuk amennyi rendőr van, nem lepődök meg hogy már mindent meg lehet tenni... Kell előre is rendszám akármilyen meglepő.
aug. 16. 01:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, sőt már matrica rendszámot sem lehet szerezni úgy ,hogy bemész, hogy te oylat akarsz valamiért.

Az említett Alfákon kívül (mert azok gyárilag oylanok, hogy nem lehet felrakni értelmesen) nem tudsz matrica rendszámot rakatni.

Egyébként én is évek óta jártam első rendszám nélkül, egyszer kaptam egy ejnyebejnyét összesen

aug. 16. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!