Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szitál be a motorom eleje?

Miért szitál be a motorom eleje?

Figyelt kérdés
Van egy KLE 500 asom, jó motor karban van tartva szeretem is, külsőre minden rendben van vele. Viszont egy aggresszívabb gyorsításnál, azonnal beszitál az eleje, a legkisebb úthibát is félve lovagolom meg, mert ugyan ez történik, amit paraszti ésszel tudtam minden ellenőriztem. A kormány nem lötyög és nem szorul szóval gondolom a csapágyak rendben vannak, a keréknél szintén minden stbailnak tűnik. A villaszárakban ugyanakkora a nyomás, a váz nincs meggörbülve (legalábbis, nem találtam erre utaló jelet). A gumik utcára valók, a kerekek ki vannak súlyozva szóval balanszban van az egész. Tudtom, hogy a szitálás, más motoroknál is megesik, de vezettem hasonló erejű gépet már, ami alapból egy instabilabb konstrukció volt és szitált az is, de messze nem ennyire mint ez. Ha valakinek van bármi ötlete, tapasztalata jól jönne, mert én már tehetetlen vagyok, köszönöm a segítséget.

aug. 14. 09:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy ez körülbelül már olyan 60-70-80 km/h nál meg szokott történni, ezért gondolom, hogy valami nagyon nincs rendben.
aug. 14. 10:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Első teleszkópokban mikor volt cserélve az olaj? Meg lehet a kerekek egyenesfutására érdemes volna ránézni, mert nem biztos,hogy az a hátsókerék egyenesen áll, kerékcsapágy már cserés, vagy a lemgővilla csapágyazása van már oda, és mikor húzol egy kövéret, akkor elúzza a villát, vagy a kereket. Lánckeréken talán látszik is ha féloldalasan kopott. Esetleg egy vázbeméres se árthat, mert kitudja nem-e kapott az élettől,még ha nem is látsz rajta semmit. Pink motorkerékpárszervíz hírdetett ilyen opciót.
aug. 14. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát annyira mégsincs jól karbantartva ezekszerint.
aug. 14. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!