Mennyire szeretitek rendben tartani az autótokat?
Figyelt kérdés
aug. 13. 18:45
A kérdező szavazást indított:
Mindent szeretek tip-top állapotban tartani rajta, kicsi furcsa hang már meg is csináltatom még ha 100 ezrek is
Kisebb nyekergések nem számítanak, de a komolyabb dolgok azért legyenek rendben
Ha csak hangja van, jó van az úgy, feljebb hangosítom a rádiót
Teljesen leszarom az autó állapotát, menjen át a műszakin korrekten a többi nem érdekel
Semmit nem csináltatok meg, lefizetem a műszakit és csak hajtom
14 szavazat
2/2 Koaxk Ábel válasza:
Én a "Mindent szeretek tip-top állapotban tartani rajta, kicsi furcsa hang már meg is csináltatom még ha 100 ezrek is" megoldásra szavaztam!
Engem rohadtul idegesít, ha nem üzembiztos egy autó, így bármi nyűgje van viszem szerelőhöz. Ráadásul olyankor is ha van többféle opció az alkatrészre, a lehető legjobbat tegye bele megoldást választom!
Aki tőlem vesz használt kocsit biztosan jól jár :D
Pont szüleim is azon sopánkodtak, hogy a korábbi E90-es 320D-t aki megvette nagyon jól járt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!