Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Swift első autónak ?

Swift első autónak ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párom szeretne venni autót lassan. Swift 1.3 16v (84lovas) autó jó lehet első kocsinak még? KB Milyen árban mozognak az élhető példányok? 300-400ezer körül már láttunk egész jókat. Kb ebben a tartományban mozognak a swiftek?

Alkatrész árai milyenek? Fogyasztás stb? nem a 2005 utániak hanem a régebbiek amiket néztünk. Előre is köszönjük!

2024. aug. 12. 20:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ennyi marhaságot ...megnéztem az előző szwiftjeim életét..a 96-os, és a 2002-es is forgalomban van, mindkettő automata. A műszakijuk 2026-ig jó.

a mostani szwiftem 2005-ös, hibátlan automata, rozsda sehol. Az előzőek is úgy lettek eladba, hogy az üregvédelmet én csináltam...

a többi márkáról csak jót lehet olvasni..akár rönyó, pözsó, opel, ford, stb..azok igazi igényes nyugati embernek készültek.

2024. aug. 13. 07:43
 12/14 anonim ***** válasza:
2024. aug. 13. 08:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Aki ajánlotta a BruTháliat (thalia). Annak van vele tapasztalat? 1.4 8v 75lovas motor milyen pályán egy 110-130 tempónál? Vállalható? Mert javarészt azok vannak piacon. Az 1.4 16v 98lovas ritkább
2024. aug. 14. 10:31
 14/14 anonim ***** válasza:

I.Suzuki Swift a világ legjobb autója,az autógyártás csodája.

Azon a ponton abba kellett volna hagyni az autók tervezését,mert az I.swift elérte a csúcsot

aug. 16. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!