Audi a3-as auto varosi hasznalatra jo?
Figyelt kérdés
aug. 10. 10:02
1/5 anonim válasza:
Mi a kérdés? Én Octáviával járok városban. Ha kisebb autót veszel, kevesebbet fog fogyasztani, de törékenyebb.
3/5 anonim válasza:
Most ezt nem értem... Vannak kifejezetten falusi autók, amit kötelezően le kell tenni a városhatár táblánál?! Ha városban akarod használni, azt ki tiltja meg?! Vagy milyen szempontból jó, nem jó városba? Ha erre gondolsz, az A3 nem egy kifejezetten nagy bánla kombi. Kis parkolóhelyekre is beférsz vele, de még normál méretű, nem kifejezetten minautó. De! Céges autóként egy Citroen Jumperrel játram 90%-ban városon belül. Ez is elvitt mindenhova. Tehát önmagában a méret sem kizátó ok. Ha két sarokra futkosol rendszeresen, A3-ból ha jól tudom,, hogy hibrid, ami önállóan működik elektromos üzemben is. Az mindenképp előnyösebb ilyen használatra, ha nem kell a belső égésűt kínozni, úgy hoyg be sem melegedne.
4/5 anonim válasza:
Minden autó jó városi és országúti használatra egyaránt.
Így tervezték meg a mérnökök.
5/5 anonim válasza:
Miért ne lenne jó. Egy tök átlag kompakt, bárhol megállja a helyét normál használat mellett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!