Próbáltá+tok már a MOL versenybenzinét? Ha igen ,mit tapasztalta+tok?
Felesleges olyan autóba 100-ast vagy ennél erősebbet tölteni ami 95-re van előírva mert ott a motorvezérlő is erre van ráállítva, tehát hiába teszel jobbat nem lesz jobb. Ez csak egy baromi jó marketing duma. Rengetegen elhiszik én is elhittem. De többször azt tapasztaltam hogy semmivel sem lesz jobb, fogyasztásom sem lett jobb, semmi.
Persze adalékok terén lehet jobb amik tisztítanak, de egy olyan motor amibe vastagon vannak lerakódások, ezer sebből vérzik kb és csoda hogy működik azon nem fog segíteni. A jó állapotúaknál meg kb felesleges ha előírások szerint vannak karbantartva, és használva. Megelőzés terén is csak egy picikét lesz jobb.
"Cégesbe tilos a tankolókártyával még prémiumot is tankolni. Kizárólag MOL 95-öst lehet."
Erre van valami magyarázat amúgy? Ilyenről sem hallottam még... Jó, 100-ast ne tankolj felárért a cég számlájára, de mondjuk OMV, Shell, vagy a maszek kutak 95-öse miért nem jó? Miért csak a MOL? :D
"Erre van valami magyarázat amúgy? Ilyenről sem hallottam még... Jó, 100-ast ne tankolj felárért a cég számlájára, de mondjuk OMV, Shell, vagy a maszek kutak 95-öse miért nem jó? Miért csak a MOL?"
Igen, Molos a kártya, más kúton nem lehet vele fizetni. A prémiumot meg azért tiltják, mert spórolás van, a kúton rendelkezésre álló legolcsóbbak kell venni. A számlát a menetlevél mellé kell rakni, havonta adminisztrálják le.
Olajcsere is szigorúan 30.000 km-enként van, nem lehet előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!