Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2105-be ki milyen ülést ajánl?

2105-be ki milyen ülést ajánl?

Figyelt kérdés
Nem akarok bele kagylót, utcai kocsi, de a gyárija nem tetszik. Kényelmes ugyan, de elsüllyedek benne, na meg ugye semmi tartása. Másrészt jó lenne ha feljebb ülhetnék, kényelmetlen nekem a mostani magasság. Nem tudom hogy esetleg a 07-esé mennyire más? Vagy milyen ülések vannak amiket nem kell agyonfaragni hogy belemenjen és jó is?

aug. 8. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Bontóban bátran válogathatsz..-még ki is cserélik.
aug. 9. 07:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem e46 állítható ülések vannak. Sokkal jobb csak ugye új felfogatás kell nekik.
aug. 9. 07:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Aztán majd ha az okostjás vizsgabiztos kiszúrja a műszakin ,akkor indulhat a síránkozás.
aug. 28. 17:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem nagy kaland 8 csavart ki és betekerni, meg amúgy is az már az én bajom hogy ha nem gyári megy bele. De ezért kérdeztem a 07-es ülést például, hogy az mennyiben más? Ha csak egy kicsikét is magasabb lenne, és picit jobban tartana, akkor az már jobb lenne, és mégis lada ülés lenne legalább. Egy két régebbi opel ülést írtak pár helyen, meg talán alfából valót ami viszonylag olcsó de jó tartása van. Gondoltam hátha lesz valaki aki ír valami mást ezeken kívül.
aug. 28. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha csak a magasságot akarod korrigálni, akkor egy 30x30-as zártszelvény darabbal könnyen emelheted az ülést.

Így a sín és az ülés is az eredeti marad, nem lesz feltünő.

Az oldaltartást pedig megoldhatod egy vastagított oldalfalú üléshuzattal.

A teljes üléscseréhez képest ez olcsóbbnak, járhatóbbnak tűnik, és jobban tudod a saját méretedre állítani.

aug. 29. 09:45
 6/9 anonim válasza:
És miért nem akarsz bele kagylót? Egyébként a gyári 07 ülés sem jobb. Műszaki idejéig én is a gyári üléseket teszem vissza, de a kagylókhoz képest ég és föld.
nov. 7. 06:45
 7/9 anonim ***** válasza:

2105-be ki milyen ülést ajánl?

Most 2024 van. Gondolod, hogy még 81 év múlva is vezetni fogsz, ráadásul ugyan ezt az autót?

Te kis optimista! 😁

nov. 7. 16:16
 8/9 anonim válasza:
#7 ez óriási!!! Topkomment 😂🤣
nov. 7. 16:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Köszi #8, igyekszik az ember!

(ha már a #3 és az #5 konkrét tanácsaimat válaszra sem méltatta, legalább bohóckodjunk)

nov. 7. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!