Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik elektromos kerékpárt...

Lewente33 kérdése:

Melyik elektromos kerékpárt ajánljátok 350 körüli árban? 250kw motorral?

Figyelt kérdés
Sport mozgás

aug. 7. 23:46
A kérdező szavazást indított:
Eleglide M2
Haibike xduro rc
Eleglide T1
7 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
Autók motorok kategória?
aug. 8. 05:49
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem ajánlanék, nagyon alsíkategória.
aug. 8. 06:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
250 kW? Az már inkább motor lesz.
aug. 8. 06:49
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

Én vettem egyet, 250 watt, és nagyon jó.

320 ezer ft volt , de tökéletesen megfelel, azt tudja amit kell.

Kb 40-80 km-t tud elmenni egy töltéssel, attól függ milyen rásegítést kapcsolok.

De az 1-es pont elég a sima úton.

aug. 8. 06:53
 5/10 anonim ***** válasza:
40%

350-ért manapság hagyományos bicikliből és még csak éppen a nem ipari hulladék, belépő szint van, amit meg mernék venni. Az elektromos nagyon nem titt kezdődik. (Fel lehet hördülni, lehet lepontozni! A tényeken ez nem fog változtatni.)

Kínai no-name elektromos kerékpárnak látszó tárgyakat kapsz ennyiért. Kérdés, hogy az akku mennyit fog bírni. Milyen anyagokkal, milyen minőségbiztosítás mellett rakták össze. Később, a kopó-fogyó alkatrészeket honnan fogod beszerezni hozzá, ha kapható egyáltalán. Ha pár év múlva ezek hiányában a kukába kell dobni az egészet, akkor hosszabb távon nem ez az olcsó megoldás.

aug. 8. 07:39
 6/10 anonim ***** válasza:
23%

5. Legalább hülyeséget ne írj, amit írsz az csak reklám.!

4. vagyok és magyart vettem, amihez biztos lesz alkatrész.

Nehogy azt hidd hogy a német vagy osztrák biciklihez jobban kapsz alkatrészt, de amit kapsz azt arany áron fogod megvenni.

Pont egy ismerősöm egy KTM, Bosch motorost vett 1 milláért és minden horribilis hozzá.

Nyilván jobb minőség mint az én olcsó bringán , de pont oda járok vele mint ő.

Sőt cseréltünk is már és nem jobb vele menni azzal se.

De leginkább ő lepődött meg hogy nagyon jó ez is.

aug. 8. 08:31
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Tavaly vettem én is magyart. Elektromosakat nézegettem, akkor millió fölött lett volna. Nekem ennyit nem ért. Most valóban van akcióban 800-ért is. Ennyiért már elgondolkoztam volna. "Chingchiangxunt" és társait én nem merném megvenni, hiába csábítóan olcsó.

A sima is bővel 350 fölött volt. Ha megnézed, 200-300 körül kapsz egy sportáruházi saját márkás trekinget, finoman szólva sem csúcs komponensekkel. "Nyilván" csak a reklám miatt...

aug. 8. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Négyes, nem írod le, mit vettél?
aug. 8. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a "Én vettem egyet, 250 watt, és nagyon jó " mennyit segített a kérdezőnek bringát választani?
aug. 8. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Eleglide M2 hozta a formáját.

Persze 250 Watt, én írtam el a teljesítmény adatot, bocsi. 125km-t bír, ajánlom mindenkinek. 300-ba belefértem.

A haibike is nagyon jó, de 600 körüli vagy több...

Köszönöm mindenkinek!

okt. 5. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!