Melyik elektromos kerékpárt ajánljátok 350 körüli árban? 250kw motorral?
Én vettem egyet, 250 watt, és nagyon jó.
320 ezer ft volt , de tökéletesen megfelel, azt tudja amit kell.
Kb 40-80 km-t tud elmenni egy töltéssel, attól függ milyen rásegítést kapcsolok.
De az 1-es pont elég a sima úton.
350-ért manapság hagyományos bicikliből és még csak éppen a nem ipari hulladék, belépő szint van, amit meg mernék venni. Az elektromos nagyon nem titt kezdődik. (Fel lehet hördülni, lehet lepontozni! A tényeken ez nem fog változtatni.)
Kínai no-name elektromos kerékpárnak látszó tárgyakat kapsz ennyiért. Kérdés, hogy az akku mennyit fog bírni. Milyen anyagokkal, milyen minőségbiztosítás mellett rakták össze. Később, a kopó-fogyó alkatrészeket honnan fogod beszerezni hozzá, ha kapható egyáltalán. Ha pár év múlva ezek hiányában a kukába kell dobni az egészet, akkor hosszabb távon nem ez az olcsó megoldás.
5. Legalább hülyeséget ne írj, amit írsz az csak reklám.!
4. vagyok és magyart vettem, amihez biztos lesz alkatrész.
Nehogy azt hidd hogy a német vagy osztrák biciklihez jobban kapsz alkatrészt, de amit kapsz azt arany áron fogod megvenni.
Pont egy ismerősöm egy KTM, Bosch motorost vett 1 milláért és minden horribilis hozzá.
Nyilván jobb minőség mint az én olcsó bringán , de pont oda járok vele mint ő.
Sőt cseréltünk is már és nem jobb vele menni azzal se.
De leginkább ő lepődött meg hogy nagyon jó ez is.
Tavaly vettem én is magyart. Elektromosakat nézegettem, akkor millió fölött lett volna. Nekem ennyit nem ért. Most valóban van akcióban 800-ért is. Ennyiért már elgondolkoztam volna. "Chingchiangxunt" és társait én nem merném megvenni, hiába csábítóan olcsó.
A sima is bővel 350 fölött volt. Ha megnézed, 200-300 körül kapsz egy sportáruházi saját márkás trekinget, finoman szólva sem csúcs komponensekkel. "Nyilván" csak a reklám miatt...
Eleglide M2 hozta a formáját.
Persze 250 Watt, én írtam el a teljesítmény adatot, bocsi. 125km-t bír, ajánlom mindenkinek. 300-ba belefértem.
A haibike is nagyon jó, de 600 körüli vagy több...
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!