Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az összes 2004-ig gyártott...

Az összes 2004-ig gyártott Suzuki Swift rohad?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Első autónak Suzuki Swiftet szeretnék venni, mert csak erre van keretem és fontos az olcsó fenntarthatóság. De most nagyon elvagyok keseredve, 4 autót néztünk meg eddig, mind a 4-nek rohadt a küszöbe. Pedig nem a 100 ezres példányokat nézem, hanem 300 ezer felettieket. Szerintetek fogok tudni találni rozsdamenteset?

aug. 7. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Fogsz találni, de inkább a 600 ezer feletti kategóriában... 300-ért nem adnak már normális autót.
aug. 7. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

2000 után talán módosított valamit a gyár az alvázvédelemben, de a legutolsó darab is 20 éves, csodák nincsenek.

Viszont, mellette szól, hogy rengeteget eladtak akkoriban, még mindig jó eséllyel találhatsz megkímélt autót.

aug. 7. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

"Az összes 2004-ig gyártott Suzuki Swift rohad?"

A 2004-ig gyártott autók legalább 20 évesek, ez gondolom neked is leesett már.

Egy 20+ éves autótól mégis mit vársz? Ha nem Suzuki vagy más japán márka lenne, már a roncstelepen lenne.

aug. 7. 23:19
 4/7 A kérdező kommentje:
3/3 Így meg a bontóba mennek, gondolom az marhára jobb, mint a roncstelep…
aug. 7. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Igen konkrétan az összes kuka, bontószökevény. Ami egyel jobb és suzuki az a wagonr. Azok még annyira nem rohadnak. Mást mondjuk a Renault Thaliat tudom mondani, na az konkrétan rozsdamentes lehet, csak abban más problémák lehetnek, de ennyi pénzért nem rossz. Én wagonrt vennék ennyiért.
aug. 7. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

20+ éves autóktól mit vártál?! Ez nem a Suzukik sajátsága. Az autók 98%-a rozsdásodni fog 20 éves kora felett.

"Pedig nem a 100 ezres példányokat nézem, hanem 300 ezer felettieket." Ez aranyos, jót röhögtem rajta! :D Még ha 3 milliót írtál volna! El kell hoyg keserítselek, de 3 milliórt is nehéz olyan autót találni, ami szalon állapotú és még a lengűkarokon sincs egy felületi rozsdapötty sem. Kb a lehetetlen kategóra.

300e Ft ma egy autóért aprópénz. A belépő szint legalja, ami talán a következő műszakit még megélheti és utána kell a bontóba lökni. Ennyiért egy jobb biciklit nem kapsz! Akkor miért vársz el hibátlan állapotot?!

Szerintem gyűts még egy kis pénzt, ha nem akarsz ilyen lomokat venni! Ha meg annyira SOS most azonnal egy bármilyen autó, akkor sokkal jobbat nem fogsz ennyiért kapni. Ne 4-et nézz meg, hanem 14-et! Vedd meg a legjobbnak tűnőt, aztán egy-két év után úgyis a bontó lesz a sorsa!

aug. 8. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Én úgy vettem észre hogy minden 1944 előtt gyártott ww bogár alváza is kezd már rozsdásodni.
szept. 10. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!