Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért húz az autó csak jobbra?...

Poison975 kérdése:

Miért húz az autó csak jobbra? futóműves meg volt, gumis meg volt, nem lóg semmi, senki nem talált semmi hibát. A kormánykerék kicsit jobbra áll, szervós az autó.

Figyelt kérdés
aug. 7. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Lehet kormányszervó hiba is,már ha hidraulikus. Apám F Astrának volt ilyen baja,mert elhanyagolták az olajcseréket benne. Szervó is szar volt,meg ugyanígy húzott oldalra. Eljezdtem cserélgetni benne az olajat,(csak a tartalyban tudtam)és napról napra rendbejött a szervó is, és nem is húzott oldalra.
aug. 7. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mert kormánykerék kicsit jobbra áll.
aug. 7. 17:01
 3/8 A kérdező kommentje:
hasonlóra gondoltam én is, azért irtam, hogy szervós.. kösziiiiii 😉
aug. 7. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha a kormány jobbra áll, akkor az a futómű nincs rendesen beállítva.
aug. 7. 17:26
 5/8 Szolovjov ***** válasza:
54%
Az én Passatom dettó. Csak az balra megy el. Futómű geometria helyén van, gumit nem eszi. Mindig terveztem, hogy majd kicserélem a kormányművet. De 15 éve így járok vele, már megszoktam.
aug. 7. 19:13
 6/8 A kérdező kommentje:
az első komment után megnéztem a szervoolajat. fekete és égett, csoda, hogy ment a szervo. ma kicseréltetem, hátha megszünik a húzás.
aug. 8. 08:03
 7/8 A kérdező kommentje:
2 éve van az autó nálam, vásárlás után elvittem egy szervizbe, hogy az összes olajat cseréljék le. úgy látszik, a szervo kimaradt ...
aug. 8. 08:07
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

AKármilyen színű is annak pont úgy kell segíteni mint a sárga olajnak.

Nem ettől húz félre az biztos.

aug. 8. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!