Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda 120-t szeretnék venni,...

Skoda 120-t szeretnék venni, lebeszélnétek?

Figyelt kérdés

Szomszéd bácsi 1988-as Skodájáról van szó, 5 éve áll ponyva alatt, ha leveszi a ponyvát bennem megmozdul a vágy, hogy megvegyem nagyon szép! Már Skodával álmodok, nekünk is volt 14 évig állt az udvarba úgy szétrohadt, hogy amikor fel akartam újítani és húzta ki a tréler leszakadt a bal oldala ( nem vettem fel videóra ) ekkor rinyáltam vagy fél napot, konkrétan a tréleres nyugtatott, hogy ne bőgjek annyit.

Akkor egyfajta terápia jelleggel oda vittem a fontos alkatrészeit a szomszédnak, hogy "tovább éljenek nála". Most 300 ezerért eladja, de nem értek hozzá és kb. mindenki lebeszél, de nekem kell!

Azért jövök ide, mert 3 éve akartam venni egy Doge Voyagert és már teszteltem amikor néztem gyakorit és irta egy tag, hogy "ez egy tipushiba, mármint az egész autó " akkor szóba került pár dolog a eladóval és vagy 3 dologra mondta, hogy " tipushiba" akkor elköszöntem, azóta áldom aki írta.

Itt is valami ilyet szeretnék.

aug. 5. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te döntésed, csak azt írod, hogy nem értesz hozzá, pedig valószínűleg lesz rajta munka, amit magad nem tudsz megcsinálni. Akkor viszont ku..rvasok pénzednek kell lennie, hogy fizesd a szakikat akik megcsinálják. Ha ez sincs, akkor egy újabb roncs fog porladni az udvarodban.
aug. 5. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
aug. 5. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ilyen veteránautót csak akkor vegyél, ha értesz hozzá.
aug. 5. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen Skodám és valamennyit értek is hozzá.

Amikor ezek készültek az üregvédelem elég alacsony szinten állt. Ha csak simán egy ponyva alatt tartották és a gazdája nem vitte el még új korában pótlólagos üregvédelemre akkor felejtős a dolog.

És akkor még nem is beszéltünk a motorról és futóműről amihez már elég nehéz lenne bármit is beszerezni. Egyaltalán mennyit futott?

Szóval én is inkább csatlakoznak azokhoz akik lebeszélnek. Ha netán ingyen odaadná és értenél hozzá akkor talán megérné valamennyire.

aug. 5. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem beszélnélek le, de ha ennyire nem értesz hozzá, akkor neked nem való veterán autó. Ha gazdag vagy akkor viszont hajrá, jó játék lesz.
aug. 5. 13:48
 6/8 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy ha nem értesz hozzá, nem fogsz szerelőt találni aki hajlandó foglalkozni vele...

Ezek barkácsolos, müszaki érzékkel és proaktivitással rendelkezóknek való, hobbiautónak.

Másra nem jó

aug. 5. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg vágysz rá,akkor vedd meg mindenképpen!

Én is szeretnék egy 120ast.Bár én tudom szerelni,és az interneten sok videó van.

Tèny,hogy sokuk nehezen szeret indúlni,itt tudni kell a trükköket,különben napokig csak köszörűlsz vele.

Bármi kérdésed van,írj priviben!

aug. 8. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha mégis megveszed akkor egy jótanács:

A 105 és 120-asoknak rém gagyi a termosztátja annak ellenére, hogy német gyártmány. Ha beszorul akkor igen rövid idő alatt felforralja a motort. Ez egy károsodás dominót indít el. Ha ez útközben ér és kínodban csapvizet töltesz bele akkor elkövesedik a hűtőrendszer és ...

A farmotoros autó hűtőjét a kocsi orrába tenni nem jó ötlet egy utcai autónál. Megszopatott engem is meg több ismerősömet. (#4 voltam)

aug. 8. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!