Ez a festek jó, megfelelő Motorkerékpárt lefesteni, fújni?
Ahogy 2-es írja. Én személy szerint trináttal sosem tudtam festeni (tegyük hozzá ez a 80-as évek vége 90-esek eleje volt).
Neoluxszal viszont mndig szépen sikerültek a dolgok.
A 2000-es években már 2k-saal festettem mindig. Egy jó opció lehet az is, hogy bázis + 2 komponensü lakk, annak nagyon jó fénye lesz. Eleinte csak metált fújtam, de egyszer kipróbáltam autón, hogy bázisból kevertettem tornádópirosat (VW-szín), és lakkoztam. Nekem bejött.
Megfelelő 🤣 Láttam már F Astrán is Trinát "telifényt" meglepően jól sikerült, bár ott inkább a trágya kinézet és a bontott ajtók közös nevezőre hozása volt a cél.
Ha ez van otthon nyugodtan letüsszentheted vele. De ahogy #2-3 írta van modernebb jobb alternatíva erre. Igaz picit drágább.
"Trináttal max féknyerget festek.. "
Azt meg minek, ha az elsö fékezéskor leég róla...
Miért? Höálló? Vagy mert csak kirakatban van aza autó?
Én egyzser festettem, arra volt spec festék, nem trinát meg ilyenek.
Eléggé hőálló. Több autón is mondjuk hogy tesztelve volt, olyanon is amin elég durván volt ütve a fék (nem véletlenül volt rajta sárga EBC betét turbo groove tárcsákkal, mert minden más elmelegedett használat közben..
De vannak még ilyen anyagok, a keréktárcsa ezüst pl évek óta nem ég le a turbo tetején levő hővédőlemezről sem. Pedig azért ott kap hőterhelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!