Golf 6 vagy 7 vagy más?
Sziasztok!
Golf 5 1.6 mpi autómat cserélném le. Már nézelődtem autói után, szívem szerint maradnék a golf vonalon, de más hasonló autó is szóba jöhet.
Találtam egy nagyon szép, jó állapotban lévő golf 7-et, 1.6 tdi 2015-ös. Ezeknek olvastam, hogy EGR problémái vannak, drága alkatrészek stb.
Egy másik, golf 6 1.4 tsi ezekről annyit olvastam, hogy nem a legsikeresebb motor.
Golf 7 1.4 tsi ről mondták, hogy már megbízhatóbbak, de ezek még mindig túl magas áron vannak (az én pénztárcámhoz).
Ha valaki, aki jobban ért az autókhoz és mondana a fent említett modellekről előnyt/hátrányt megköszönném.
Más márkájú autó sincs kizáva, skoda, seat, mazda ha tudtok megbízhatóbb modellt, amivel nem örökkévalóság az előzés, akkor osszátok meg velem is.
Köszönöm.
Egy autóm volt, ez a golf 5.
Mondtam is, hogy nem zárok ki más márkát.
Szóval, milyen japán autót ajánlasz?
Golf 7-ben már a szíjas 1.4 tsi van. Ea211 a motorcsalad. Ez már jó motor.
Amúgy a skoda, seat is ugyan az a vw teknika. Sőt az audi is csak fel van cicomázva a kasztni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!