Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 6 vagy 7 vagy más?

Golf 6 vagy 7 vagy más?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Golf 5 1.6 mpi autómat cserélném le. Már nézelődtem autói után, szívem szerint maradnék a golf vonalon, de más hasonló autó is szóba jöhet.

Találtam egy nagyon szép, jó állapotban lévő golf 7-et, 1.6 tdi 2015-ös. Ezeknek olvastam, hogy EGR problémái vannak, drága alkatrészek stb.

Egy másik, golf 6 1.4 tsi ezekről annyit olvastam, hogy nem a legsikeresebb motor.

Golf 7 1.4 tsi ről mondták, hogy már megbízhatóbbak, de ezek még mindig túl magas áron vannak (az én pénztárcámhoz).

Ha valaki, aki jobban ért az autókhoz és mondana a fent említett modellekről előnyt/hátrányt megköszönném.

Más márkájú autó sincs kizáva, skoda, seat, mazda ha tudtok megbízhatóbb modellt, amivel nem örökkévalóság az előzés, akkor osszátok meg velem is.

Köszönöm.

júl. 29. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Skoda, seat kopra ugyan az, mint a Golf (octavia, leon)
júl. 29. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Egyik sem egy japán megbízhatóság, de annyival többet nyújtanak, hogy megérheti a magas fenntartási költség. Városi használatra a tsit venném, csak autópályás használatra a dízelt. Talán még nézegetném a skoda octaviákat, olcsóbbak, viszont nagyon sok bennük a km, mert céges, lízing autók voltak általában. Szerintem attól még nem lehetnek olyan rosszak. Aki ezektől a japán megbízhatóságot várja az álomvilágban él.
júl. 29. 20:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Egy autóm volt, ez a golf 5.

Mondtam is, hogy nem zárok ki más márkát.

Szóval, milyen japán autót ajánlasz?

júl. 29. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Golf 5 után csak Toyota Corolla nem lesz túl nagy csalódás 1.4 benzin motorral, 2005 utáni, jól karbantartott. Normális közlekedésre bőven elég. Esetleg még Auris, újabb Yaris vagy szinte bármelyik toyota. Mondanám hogy suzuki swift, de az nem fog tetszeni minőségileg golf után. Mazda sajnos rohad mind, azt kerüld nagy ívben.
júl. 29. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
júl. 29. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak a sarki boltig jársz a kocsival, akkor én az 1.6 tdi-t venném kézi váltóval. Megbízható motor, keveset fogyaszt, nem kell forgatni se, hogy menjen valamennyire és ha jól tudom, nincs benne kettős tömegű.
júl. 30. 09:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Golf 7-ben már a szíjas 1.4 tsi van. Ea211 a motorcsalad. Ez már jó motor.

Amúgy a skoda, seat is ugyan az a vw teknika. Sőt az audi is csak fel van cicomázva a kasztni.

júl. 30. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!